انتشار یازدهمین آلبوم رضا صادقی با نام برنده درباره ادوارد فیتزجرالد نخستین مترجم رباعیات خیام | تولدی دوباره با خیام آئین بزرگداشت خیام نیشابوری با حضور سخنگوی دولت چهاردهم برگزار شد+ فیلم و عکس (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسب‌هایی در تاریکی ذهن | روایت معاصر «اکوئوس» در مشهد نقدی بر فیلم «دایناسور» ساخته مسعود اطیابی | فتح گیشه با فرمول همیشگی خوش نویسی ایرانی در معرض ترکتازی انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی خواستار برخورد جدی با مقصرین احتمالی مرگ عکاس خبری شد روایت پرونده جنجالی عباس کیارستمی در «طعم عباس» سفر موزیسین‌های بین‌المللی به ایران اولین جشنواره فیلم فضای باز آغازبه‌کار کرد | لذت تماشای فیلم کوتاه زیر نور ماه انیمیشن «آسمان دوست‌داشتنی» به عنوان بهترین اثر جشنواره «انیماتیبا» معرفی شد انتشار تک آهنگ لحظه رفتن با صدای حسن مهدی اعتباری همایش ملی هوش مصنوعی در سازمان صدا و سیما برگزار شد جایزه غافل‌گیرکننده یک عمر دستاورد هنری برای کوین اسپیسی در جشنواره کن آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش اول) گپ وگفتی با ناشران مشهدی حاضر در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران | بازار کتاب های دینی و مقاومت همچنان رونق دارد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ آنچه در هجدهمین جشن «شب بازیگر» گذشت
سرخط خبرها

بازگشت کمدی‌ها به شبکه نمایش خانگی

  • کد خبر: ۱۲۰۵۸۷
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۹
بازگشت کمدی‌ها به شبکه نمایش خانگی
پخش سریال‌های کمدی شبکه نمایش خانگی که به مناسبت ایام عزاداری محرم حدود دو هفته متوقف شده بود نیز دوباره از پنجشنبه بیستم مرداد ماه از سر گرفته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عرضه سریال‌های کمدی شبکه خانگی که به احترام ایام سوگورای دهه اول محرم به مدت ده تا ۱۴ روز متوقف شده بود، با پایان این ایام و از روز پنجشنبه ۲۰ مرداد ماه پخش خود را از سر می‌گیرند.

شامگاه پنجشنبه و از ساعت ۲۰ قرار است قسمت ۲۲ برنامه «مهمونی» از طریق نماوا پخش شود. این پلتفرم روز جمعه و از ساعت ۱۲ ظهر، قسمت دوم سریال کمدی «شبکه مخفی زنان» ساخته افشین هاشمی را عرضه خواهد کرد. در همین روز پلتفرم « فیلمنت» هم پخش سریال «آفتاب پرست» را از سر‌می‌گیرد. این سریال‌ به شکل هفتگی دوشنبه‌ها عرضه می‌شود، اما فیلمنت با توجه به وقفه‌ای که در پخش این مجموعه ایجاد شد قصد دارد قسمت سوم آن را جمعه عرضه کند و از هفته آینده این سریال را همان روزهای دوشنبه روی پلتفرم خود بارگذاری می‌کند. سریال «آفتاب پرست» را بروز نیک نژاد ساخته و تا الان دو قسمت از آن عرضه شده است.

پخش سریال «جادوگر» به کارگردانی سید مسعود اطیابی هم بعد از دو هفته وقفه از روز یکشنبه ۲۳ مرداد مجددا شروع می‌شود. این سریال به شکل مشترک توسط «نماوا» و «فیلیمو» پخش می‌شود و قرار است قسمت دوازدهم آن از ساعت ۸ صبح روز یکشنبه بر روی این دو پلتفرم بارگذاری شود.

«روزی روزگاری مریخ» ساخته مشترک پیمان قاسمخانی و محسن چگینی دیگر سریال کمدی شبکه خانگی است که قرار است قسمت پنجم آن روز سه شنبه ۲۵ مرداد عرضه شود. این سریال هم به شکل مشترک توسط « فیلیمو» و «نماوا» عرضه می‌شود.

فیلیمو همچنین از هفته آینده پخش برنامه‌های «نیمه شب» و «ممیزی» را هم از سر می‌گیرد. اولی دوشنبه‌ها و دومی پنج‌شنبه‌ها پخش می‌شوند.

منبع: فیلم نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->