با حکم پزشکیان، اعضای شورای انقلاب فرهنگی در شورای ستاد راهبری و نظارت سلامت انتخاب شدند ترامپ کنگره آمریکا را تهدید کرد: ممکن است دولت تعطیل شود آغاز رزمایش آمریکا-کره‌جنوبی موسوم به سپر آزادی ۲۰۲۵ اخراج ۲ دیپلمات انگلیسی از مسکو| شرایط اخذ ویزای روسیه سخت‌تر شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده نیروی زمینی ارتش: ۲۵۰۰ تک‌تیرانداز در ارتش آموزش دیده‌اند سردی روابط لندن و واشنگتن، در پی میزبانی گرم پادشاه انگلستان از زلنسکی چین: اداره نوار غزه باید تحت حاکمیت فلسطینی‌ها باشد| ابراز نگرانی پکن از فاجعه انسانی در سوریه برگزاری نشست توجیهی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ تلاش چین برای اتحاد مجدد صلح آمیز با تایوان نتیجه اتحاد مثلثی باکو-تل‌آویو-واشنگتن چه خواهد شد؟ حماس: طرح اشغالگران برای ازسرگیری جنگ در نوار غزه شکست خورده است | آزادی اسرای صهیونیست تنها از طریق مذاکره پاسخ‌های عراقچی، نمایندگان حاضر در کمیسیون امنیت ملی مجلس را قانع کرد هشدار رهبر جماعت اسلامی پاکستان: اسلام‌آباد از سرنوشت زلنسکی درس عبرت بگیرد میانجیگری به‌سبک آمریکایی‌ها: ترامپ به‌نمایندگی از روسیه، با اوکراین مذاکره می‌کند گوترش: امسال ۲۲.۹ میلیون نفر در افغانستان نیازمند کمک‌های بشردوستانه هستند ترامپ دستور داد: اخراج گسترده کارکنان سرویس ملی هواشناسی آمریکا واکنش عجیب ترامپ به برگزاری رزمایش دریایی میان ایران، روسیه و چین نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیست‌ها؛ این بار با قطع آب و برق ترامپ: اوکراین با کمک‌های واشنگتن هم نمی‌تواند نجات یابد نگرانی آمریکا از فروش اطلاعات امنیتی کشورش توسط ترامپ به روسیه سردار رادان از هزینه پایین جرائم رانندگی در ایران انتقاد کرد: بازدارنده نیست سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مجارستان سخنگوی وزارت خارجه: نامه‌ای از ترامپ دریافت نشده است | آغاز مذاکره با اروپا از اواخر اسفند کره‌شمالی چندین موشک بالستیک شلیک کرد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار لغو محاصره غزه شد هزینه‌های کسب‌شده از مولدسازی استان‌ها، صرف پیشرفت خودشان خواهد شد توافق کابل و اسلام‌آباد بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) متهمان پرونده چای دبش به چه کسانی رشوه داده‌اند؟
سرخط خبرها

نقش صندوق توسعه ملی در سیاست‌های برنامه هفتم در کمیسیون مشترک مجمع تشخیص بررسی شد

  • کد خبر: ۱۲۰۶۷۱
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۰
نقش صندوق توسعه ملی در سیاست‌های برنامه هفتم در کمیسیون مشترک مجمع تشخیص بررسی شد
اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام در سی‌امین جلسه خود، نقش، جایگاه و روابط دولت و صندوق توسعه ملی را در سیاست‌های کلی برنامه هفتم مورد بحث و بررسی قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جلسه کمیسیون مشترک که به‌ریاست محمدباقر ذوالقدر و با حضور برخی اعضای مجمع، نمایندگانی از دولت، قوه قضاییه، مجلس شورای اسلامی و صندوق توسعه ملی برگزار شد در خصوص نفت و گاز و درآمد‌های حاصل از  آن به‌عنوان منابع و سرمایه‌های زاینده اقتصادی و نقش صندوق توسعه ملی در این خصوص بحث و گفتگو و مقرر شد: «سالانه میزان مشخصی از عواید فروش نقدی و تهاتری نفت خام و گاز طبیعی در اختیار صندوق قرار گیرد و سالی ۲ درصد به آن افزوده شود» و «منابع صندوق توسعه ملی از طریق سرمایه‌گذاری در داخل و خارج کشور، سپرده‌گذاری، مشارکت در طرح‌های توسعه‌ای و زیرساختی و خرید سهام» افزایش یابد.

اعضای کمیسیون مشترک در این جلسه همچنین مقرر کردند: «بجز در موارد ضروری و آن هم صرفاً از محل سود‌های صندوق و با مجوز خاص، برداشت از سرمایه و منابع صندوق مجاز نیست.»

از دیگر مصوبات امروز کمیسیون مشترک «استقلال مصارف صندوق توسعه ملی از تکالیف بودجه‌ای و قوانین عادی و استقلال حساب‌های صندوق از بانک مرکزی» بود.

اعضای کمیسیون مشترک مجمع همچنین مقرر کردند: «ایجاد یا تملک نهاد مالی تخصصی متناسب با وظایف صندوق بدون مجوز خلق پول و سپرده‌گیری و بدون تأسیس شعبه» صورت پذیرد.

در این جلسه، سید مرتضی نبوی، سید مصطفی میرسلیم، سعید جلیلی، داود دانش جعفری، محمدرضا باهنر، حسین مظفر، مجید انصاری، پرویز داودی و محمدجواد ایروانی از اعضای مجمع و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط با مباحث، دیدگاه‌های خود را بیان کردند و ادامه بحث و بررسی درباره سایر بند‌های سیاست‌های کلی برنامه هفتم به جلسه بعد کمیسیون مشترک موکول شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->