ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران
سرخط خبرها

نارنجی و قرمز، رنگ غالب نقشه کرونایی کشور

  • کد خبر: ۱۲۰۷۸۰
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۵
نارنجی و قرمز، رنگ غالب نقشه کرونایی کشور
سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا به وضعیت شهرهای کشور اشاره کرد وگفت: نقشه کشور بیشتر به رنگ قرمز و نارنجی درآمده است؛ اگرچه بر تعداد مبتلایان به کرونا هفته به هفته افزوده می‌شود ولی امیدواریم درقله موج بوده و با رعایت کردن مردم به زودی شاهد شیب نزولی موج هفتم باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس شیراوژن در یک گفتگوی رادیویی به وضعیت شهرهای کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هفته به هفته هم در تعداد مراجعین سرپایی و هم بیماران بستری و اخیرا فوتی شاهد افزایش هستیم. تعداد شهرهای قرمز به حد بالایی رسیده است و نقشه کشور بیشتر به رنگ قرمز و نارنجی درآمده است.

وی افزود: اگرچه بر تعداد مبتلایان به کرونا هفته به هفته افزوده می‌شود ولی امیدواریم در قله موج باشیم و با رعایت کردن و همراهی مردم به زودی شاهد شیب نزولی موج هفتم باشیم.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره چرایی ایجاد موج هفتم در کشور اظهار کرد: مجموعه‌ای از عوامل در این امر دخیل هستند؛ یکی از موارد این است که سطح ایمنی جامعه به دلیل اینکه فاصله زمانی از واکسیناسیون گذشته، پایین آمده است. همچنین سویه جدیدی که قدرت انتشار بالایی دارد، وارد کشور شده است، اصل ابتلا به خاطر سرایت‌پذیری بالایی است که این ویروس دارد. ولیکن کاهش استفاده از ماسک و شیوه نامه‌های بهداشتی باعث شده سرعت و میزان ابتلا افزایش یابد.

وی افزود: در بخشی از مردم به دلیل استفاده نکردن از واکسن، شدت بیماری ممکن است منجر به بستری و فوت شود و باید این مسئله را با واکسیناسیون کنترل کنیم.

شیراوژن متذکر شد: هرچه جلوتر می‌رویم زیر سویه‌های جدید و جهش‌های جدیدی در ویروس کرونا اتفاق می‌افتد و باید سطح ایمنی‌مان را برای مقابله بالا نگه داریم. در تداوم این ویروس، تزریق واکسن همانند واکسن آنفولانزا برای افرادی که سن بالایی دارند و یا بیماری‌های زمینه‌ای دارند، ضروری است.

وی به موج هفتم کرونا اشاره کرد و گفت: در این موج تعداد بیماران سرپایی بیشتر است و بخش کمی به سمت بستری شدن و بخش کمتری از آن‌ها به سمت مراقبت‌های ویژه حرکت می‌کنند. در مقایسه می‌بینیم هرچه جهش ویروس اتفاق می‌افتد قدرت سرایت و بیماری زایی بیشتری داریم و شدت بیماری کمتر می‌شود. البته یک تئوری نیز وجود دارد که بخاطر موج‌های قبلی و واکسن‌هایی که زده می‌شود سطح ایمنی جامعه افزایش می‌یابد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->