فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد
سرخط خبرها

خشکسالی بی‌سابقه در انگلیس| اجرای محدودیت‌های استفاده از آب در بسیاری از مناطق

  • کد خبر: ۱۲۰۹۸۴
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴
خشکسالی بی‌سابقه در انگلیس| اجرای محدودیت‌های استفاده از آب در بسیاری از مناطق
بر اثر خشکسالی ناشی از گرمای بی‌سابقه در انگلیس در بسیاری از مناطق این کشور طرح اضطرار آبی اعمال و محدودیت‌هایی برقرار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «اس ار اف» سوئیس در مطلبی به خشکسالی‌های گسترده در انگلیس پرداخته و نوشت: در بخش‌هایی از انگلیس، مقامات محیط زیست وضعیت اضطراری خشکسالی اعلام کرده‌اند.

تامین کنندگان آب در مناطق آسیب دیده اقداماتی را برای مقابله با اثرات خشکسالی مداوم انجام می‌دهند.

مقامات در جنوب شرق انگلیس استفاده از آب را محدود می‌کنند و آب‌دادن به باغ یا تمیز کردن ماشین در این مناطق ممنوع شده است.

"استیو دابل"، وزیر آب انگلیس پس از نشست "گروه ملی خشکسالی" گفت: همه تامین کنندگان آب به ما اطمینان داده‌اند که خدمات اولیه هنوز تضمین شده است. این گروه به دقت تحولات را زیر نظر دارد و تأثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست را بررسی می‌کند. ما بهتر از همیشه آماده‌ایم. در صورت لزوم اقدامات بیشتری انجام خواهیم داد.

در انگلیس از خانوار‌ها و شرکت‌های خصوصی خواسته شده مصرف آب خود را بررسی کنند. وضعیت اضطراری خشکسالی به طور خودکار به اقدامات بیشتر منجر نمی‌شود، اما به مقامات محیط زیست و تامین کنندگان آب اجازه می‌دهد تا اقدامات بیشتری را انجام دهند.

شرکت آب "ساوت ایست واتر" ممنوعیت شلنگ باغبانی و آب پاش چمن را اعلام کرده است. استفاده خصوصی از شیلنگ باغی و یا وسایل مشابه در تمامی خانوار‌هایی که توسط این شرکت به آن‌ها آب عرضه می‌شود تا اطلاع ثانوی ممنوع می‌باشد. این امر، از جمله، در مورد آبیاری گیاهان، شستشوی اتومبیل‌ها و سایر وسایل نقلیه خصوصی و پر کردن استخر‌های شنا و استخر‌های پارویی صدق می‌کند.

البته کشت تجاری گیاهان، آبیاری اماکن ورزشی و بهره برداری از کارواش‌ها از این ممنوعیت مستثنی شده است.

به گزارش بی بی سی، حدود ۱.۴ میلیون خانوار در شهرستان‌های کنت و ساسکس تحت تأثیر این ممنوعیت قرار خواهند گرفت که از روز جمعه اجرایی شد.

در سایر نقاط انگلیس نیز ممنوعیت استفاده از شیلنگ باغبانی اعلام شده است. محدودیت‌های مشابهی قرار است در هفته‌های آینده در شهرستان یورکشایر و لندن اجرایی شود.

ماه جولای خشک‌ترین ماه از سال ۱۹۳۵ در انگلیس بود و یک رکورد دمایی جدید را برای این کشور به ارمغان آورد، دماسنج در این ماه برای اولین بار در بریتانیا به بالای ۴۰ درجه رسید. میزان بارندگی تنها ۳۵ درصد میانگین بارش‌ها بود.

سازمان هواشناسی بریتانیا هشدار گرمای شدید را برای بخش‌های وسیعی از انگلستان و ولز صادر کرده است. کارشناسان هواشناسی در روز‌های یکشنبه و دوشنبه بارش شدید باران را پیش بینی می‌کنند. بر اساس پیش بینی‌ها این بارش‌ها می‌توانند منجر به سیل شوند، زیرا خاک خشک دیگر نمی‌تواند آب را جذب کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->