حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: نبوغ، استقامت و معنویت، سه ویژگی بارز شهید رئیسی بود | ضرورت ترجمه دقیق کتب اسلامی به سایر زبان‌های دنیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس: هیچ استیضاحی به کمیسیون‌ها ارجاع نشده است احمد الشرع با فرمانده سنتکام دیدار کرد پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت رئیس سازمان برنامه و بودجه: تمام مطالبات گندمکاران پرداخت شد عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم + فیلم امیر دریادار ایرانی با فرماندهان نیروی دریایی آذربایجان و قزاقستان گفت‌وگو کرد قائم پناه: تغییر وزیر جز ضرر به معیشت مردم هیچ کمکی نمی‌کند قالیباف: کمیسیون‌ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، محور گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و سوئیس در حمله شبه‌نظامیان به کاروان نظامیان پاکستانی، ۱۱ تن کشته شدند منابع مصری: مرحله اول «توافق غزه» می‌تواند قبل از جمعه نهایی شود ویتکاف و کوشنر هم‌زمان با آغاز بررسی لیست اسیران فلسطینی وارد شرم‌الشیخ شدند
سرخط خبرها

مخبر در واکنش به بیانیه میرحسین موسوی: جریان معاند دنبال زیرسوال‌بردن مدافعین حرم است| شورای عالی انقلاب فرهنگی به این سخنان پاسخ دهد

  • کد خبر: ۱۲۰۹۹۵
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸
مخبر در واکنش به بیانیه میرحسین موسوی: جریان معاند دنبال زیرسوال‌بردن مدافعین حرم است| شورای عالی انقلاب فرهنگی به این سخنان پاسخ دهد
معاون اول رئیس‌جمهور با محکوم‌کردن تلاش‌های اخیر جریان معاند برای زیر‌سوال بردن جریان مقاومت و مدافعین حرم گفت: لازم است شورای عالی انقلاب فرهنگی و دستگاه‌های مرتبط با حوزه فرهنگ برای پاسخگویی به این‌گونه سخنان اقدامات لازم را انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازدهمین جلسه ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور ظهر امروز (شنبه) به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در ابتدای این جلسه با محکوم‌کردن تلاش‌های اخیر جریان معاند برای زیر‌سوال بردن فرهنگ ایثار و شهادت، جریان مقاومت و مدافعین حرم، گفت: لازم است شورای عالی انقلاب فرهنگی و دستگاه‌های مرتبط با حوزه فرهنگ برای پاسخگویی به این‌گونه سخنان که برنامه ریزی شده و وابسته به جریان معاند هستند، اقدامات لازم را انجام دهند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: آنچه قدرت جمهوری اسلامی ایران را از دیگران متمایز می‌کند، روحیه و فرهنگ ایثار و شهادت است چرا که همه کشور‌ها از سلاح و تجهیزات نظامی برخوردار هستند، اما روحیه ایثار و شهادتی که در ملت ایران متبلور است، ما را از سایر کشور‌ها متمایز ساخته است.

وی ادامه داد: فرهنگ ایثار و شهادت امروز در عرصه بین‌الملل نشر پیدا کرده و بدین جهت دشمنان مقابله با این فرهنگ را در دستور کار خود قرار داده‌اند و به صورت برنامه‌ریزی شده به دنبال تضعیف و زیر‌سوال‌بردن مدافعین حرم و جریان مقاومت هستند.  

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین از مراسم راهپیمایی اربعین به‌عنوان فرصتی فوق‌العاده و استثنایی برای ترویج ارزش‌های دینی و فرهنگی یاد کرد و افزود: دولت آمادگی دارد تمامی امکانات لازم را برای تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی و ترویج ارزش‌ها در این مراسم پراهمیت فراهم کند.  

وی همچنین به اهمیت دیپلماسی فرهنگی نیز اشاره و تصریح کرد: دیپلماسی فرهنگی و دیپلماسی منطقه‌ای از رویکرد‌های مهم دولت سیزدهم است که باید اقدامات بیشتری در این بخش صورت گیرد.  

مخبر بر لزوم احصاء دقیق شاخص‌های فرهنگی و کمی شدن این شاخص‌ها تاکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و بهره گیری از اندیشکده‌های دانشگاهی و دانشجویی می‌تواند برای احصاء شاخص‌های فرهنگی موثر و مفید باشد.  

در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده و رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز حضور داشتند، حجت الاسلام عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به سخنان اخیر جریان فتنه گفت: برخی که در دوره‌ای تلاش کردند سلامت انتخابات کشور را زیر سوال ببرند، امروز تلاش می‌کنند مشروعیت جهاد و دفاع از حرم اهل بیت (ع) را زیر سوال ببرند.

وی افزود: اگر رشادت مدافعین حرم و در رأس آن‌ها شهید سردار سلیمانی که منجر به عقب نشینی و نابودی داعش شد نبود، امروز وضعیت منطقه و کشور‌های آن می‌توانست شکل دیگری داشته باشد.  

در این جلسه گزارشی از وضعیت فرهنگی کشور و نتایج نظرسنجی و پیمایش‌های صورت گرفته در حوزه فرهنگ ارائه شد و موضوعاتی نظیر نشاط اجتماعی، خانواده و جمعیت، پوشش و حجاب و دینداری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.  

در ادامه این جلسه پس از بحث و بررسی، بودجه فرهنگی با برش استانی به تصویب رسید و مقرر شد این بودجه از محل اعتبارات سفر‌های استانی رییس جمهور تامین شود.

تشکیل کمیسیون مشترک سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌های ذیربط در حوزه فرهنگی و همچنین دبیرخانه شورای انقلاب فرهنگی برای تدوین برنامه هفتم توسعه در حوزه فرهنگی از دیگر مصوبات این جلسه بود که اعضای این کمیسیون و ملاحظات مرتبط با آن تصویب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->