تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد
سرخط خبرها

رئیسی: قدرت امروز ایران اسلامی حتی فکر تعرض به خاک کشور را از دشمن گرفته

  • کد خبر: ۱۱۹۰۶۷
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۱
رئیسی: قدرت امروز ایران اسلامی حتی فکر تعرض به خاک کشور را از دشمن گرفته
رییس جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن تحرکات و آمادگی نیروهای مسلح را رصد می‌کند و نه اینکه نخواهد علیه ما اقدامی انجام بدهد، بلکه نمی‌تواند این کار را انجام دهد، زیرا در نیروهای مسلح ما توانایی، حضور به موقع و اراده وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس جمهوری اسلامی ایران گفت: همه باید بدانند که کوچکترین تعرض به ایران اسلامی با پاسخ شدید و پشیمان کننده ما مواجه خواهد شد.

 آیت‌الله سیدابراهیم رییسی روز پنج‌شنبه در جریان سفر دولت به استان همدان در جمع افسران و خانواده کارکنان پایگاه شکاری شهید نوژه اظهار داشت: با قدرت امروز ایران اسلامی، حتی فکر تعرض به خاک این کشور هم از ذهن کسی خطور نمی‌کند و ملت‌های منطقه به قدرت ایران افتخار و به خاطر این قدرت احساس امنیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌های نظامی باعث تولید قدرت در کشور شده است، خاطر نشان کرد: دشمن تحرکات و آمادگی نیروهای مسلح را رصد می‌کند و نه اینکه نخواهد علیه ما اقدامی انجام بدهد، بلکه نمی‌تواند این کار را انجام دهد، زیرا در نیروهای مسلح ما توانایی، حضور به موقع و اراده وجود دارد.

رییس جمهور تاکید کرد: فرمانده معظم کل قوا و ما به عنوان دولت بارها اعلام کرده‌ایم که هر کسی را که بخواهد تعرضی به کشور داشته باشد، شدیدا پشیمان خواهیم کرد.

آیت‌الله رییسی همچنین با اشاره به اهمیت حضور نیروهای مسلح در آب‌های آزاد و بین‌المللی، این اقدام را امنیت‌آفرین و قدرت‌آفرین برشمرد.

رییس جمهور با تقدیر از خانواده کارکنان حاضر در پایگاه شکاری شهید نوژه تصریح کرد:  سهم زیادی از موفقیت افسران و کارکنان این پایگاه مدیون حمایت‌های خانواده‌های آن‌ها است.

دکتر رییسی با اشاره به نقش نیروهای مسلح در رفع مشکلات مردم، اظهار داشت: امروز در کشور جنگ نداریم، اما ارتش و سپاه در سیل و زلزله و کرونا به مردم خدمت می‌کنند؛ امروز ارتش و سپاه در کنار مردم هستند.

وی با اشاره به رشادت‌های افسران پایگاه شهید نوژه گفت: این پایگاه در دفاع مقدس خیلی خوب درخشید ضمن اینکه هوشیاری پایگاه نوژه، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی در جهت خنثی‌سازی توطئه‌ها و فتنه‌ها علیه انقلاب اسلامی بود.

رییس دولت سیزدهم اظهار داشت: خلبانان سرافراز این پایگاه با شجاعت و خطرکردن در عرصه‌های مختلف پشتیبان بزرگی در دفاع مقدس بودند. یکی از دلخوشی‌های رزمندگان در جبهه‌های دفاع مقدس پس از توکل به خداوند، پشتیبانی از آن‌ها به ویژه از پایگاه نوژه بود.

آیت‌الله رییسی با گرامیداشت یاد شهیدان استان همدان به ویژه سردار شهید همدانی، گفت: در دنیایی که خیلی‌ها برای تبلیغات و بلندآوازگی هزینه‌های کلان می‌کنند، نام ائمه اطهار و شهدا، با عنایت خداوند و محبتی که در دل مردم نسبت به آن‌ها وجود دارد، همیشه بر سرزبان‌ها است.

وی همچنین با گرامیداشت یاد شهیدان ارتش همچون شهیدان قرنی، بابایی، صیاد شیرازی و خلبانان شهید ارتش، اظهار داشت: شهدا بلندآوازه بودند و خداوند دل‌ها را متوجه آن‌ها کرد.

آیت الله رییسی با ابراز خرسندی از بازسازی دقیق نیروهای مسلح پس از پایان جنگ، تصریح کرد: با درایت فرمانده کل قوا، پس از سالهای دفاع مقدس نیروهای مسلح دوباره به خوبی بازسازی و برای دفاع از کیان ایران اسلامی آماده شدند، نکته مهم در این روند این بود که این آماده‌سازی بدون نیاز به کارشناسان خارجی و با تکیه بر توان متخصصین و نخبگان نیروهای مسلح انجام شد که روی پای خود ایستادند و صنایع دفاعی را تا مرز خودکفایی پیش بردند.

رییس جمهور با اشاره به اقدامات فنی و تخصصی انجام شده در پایگاه نوژه اظهار داشت: این اقدامات در جهت خودکفایی کشور است. با وجود اینکه بیشترین تحریم و تهدید در حوزه‌هایی چون صنعت دفاعی و انرژی اتمی است، بیشترین پیشرفت را نیز در این دو حوزه شاهد هستیم و معلوم می‌شود نیروهای مسلح نه فقط تحریم را دور زدند، بلکه تحریم‌ها را خنثی کردند.

وی با اشاره به ویژگی‌های پایگاه نوژه در دوران انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و در زمان بازسازی نظامی پس از جنگ تحمیلی گفت: پرنده‌های این پایگاه باید همیشه آماده پرواز باشند. نقاطی که به هر شکل تهدید کننده نظام و کشور ما هستند بدانند که از نگاه تیزبین نیروهای مسلح ما خارج نیستند.

آیت‌الله سید ابراهیم رییسی امروز با حضور در پایگاه شکاری شهید نوژه همدان ضمن بازدید از یگان‌های حاضر و خلبانان F۴ این پایگاه، از ۲ دستاورد دفاعی نیروی هوایی ارتش نیز رونمایی کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ آیت‌الله «سیدابراهیم رییسی» رییس جمهوری اسلامی ایران صبح امروز(پنج‌شنبه ۶ مرداد) در سی‌امین سفر استانی خود، با استقبال رسمی آیت‌الله «حبیب الله شعبانی موثقی» نماینده ولی فقیه در استان و «علیرضا قاسمی فرزاد» استاندار همدان، فرماندهان نظامی و انتظامی، اعضای شورای تامین و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان وارد فرودگاه همدان شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->