حبیب فرعباسی، دروازه‌بان جدید استقلال کیست؟ + سوابق هاشمیان مانع جذب بازیکنان بنجل شد پشت پرده برگزاری اردوی خارجی پرسپولیس هاشمیان جلوی انتقال صحرایی و رفیعی را گرفت استیلی، مشاور هم‌زمان دو باشگاه لیگ‌برتری! یک میلیون دلار، قیمت رضایت‌نامه ستاره پرسپولیس امیدواری مسئولان استقلال به بازگشت علی کریمی چلنگر مترجم ساپینتو می‌شود نارضایتی مدیران استقلال از رفتار چشمی| بازارگرمی به جای عقد قرارداد؟ ساپینتو: دفعه قبل به اهدافم نرسیدم ساپینتو به ایران رسید + عکس ۶ مدافع مدعی در استقلال | سهرابیان از جدایی منصرف شد جام جهانی باشگاه‌ها؛ وقتی پولدار‌ها پولدارتر می‌شوند تلاش رسانه‌های ترکی برای جدایی دورسون! تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و پاری‌سن‌ژرمن در نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | جدال مایه‌دار‌ها هاشمیان نیامده به سرخ‌ها مرخصی داد حضور استقلالی‌ها در ایفمارک + عکس قیمت ۱۰ میلیون یورویی اینتر برای طارمی
سرخط خبرها

دلیل گل‌محمدی برای تساوی پرسپولیس مقابل ذوب: بدشانس بودیم!

  • کد خبر: ۱۲۱۱۷۶
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۰
دلیل گل‌محمدی برای تساوی پرسپولیس مقابل ذوب: بدشانس بودیم!
سرمربی پرسپولیس مدعی است تیمش مقابل ذوب به خاطر بدشانسی برد را کسب نکرده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، یحیی گل‌محمدی درباره بازی با ذوب‌آهن در هفته نخست لیگ برتر که با تساوی بدون گل به پایان رسید اظهار کرد: در مجموع بازی خوبی بود. هدف ما کسب سه امتیاز بود و کنترل بازی را هم در دست داشتیم. گردش توپ خوبی داشتیم، ولی در عین حال تیم حریف تمرکز دفاعی بالایی داشت و دنبال این بود که حداقل امتیاز را بگیرد.

او ادامه داد: در این بازی‌ها زدن گل اول خیلی مهم است. وقتی حریف اینگونه دفاع می‌کند ممکن است موقعیت‌های زیادی به دست نیاید و باید از تک موقعیت‌ها استفاده کنیم. البته بدشانس هم بودیم و دو توپمان به تیر خورد و موقعیت‌های دیگری هم داشتیم که گل نشد. در مجموع بازیکنان تلاش خودشان را کردند، ولی در کسب سه امتیاز موفق نبودیم.

سرمربی پرسپولیس گفت: در شروع لیگ با توجه به اینکه بازیکنان به طور صد درصد در شرایط بازی نیستند همه تیم‌ها از لحاظ هماهنگی و بدنی مشکل دارند. ذوب‌آهن وقتی ۱۰ نفره شد فقط یک هدف داشت که گل نخورد و به هدفش هم رسید.

گل‌محمدی درباره بازی بعدی با فولاد گفت: باید ریکاوری خوبی داشته باشیم و به سرعت آماده شویم برای بازی بعد که اولین بازی خانگی ماست. باید از امتیاز میزبانی بتوانیم استفاده کنیم.

سرمربی پرسپولیس درباره جذب یورگن لوکادیا هم گفت: او بازیکن کارنامه‌داری است و امیدواریم با شرایط خوبی به تمرینات اضافه شود و بتواند به تیم کمک کند. اطلاع زیادی از شرایط تمرینی او نداریم. فکر می‌کنم آخرین بازی‌ای که کرده ۱۰۰ روز پیش بوده و اطلاعات زیادی نداریم که در این مدت چطور تمرین کرده است، ولی امیدواریم آماده به تمرینات اضافه شود.

منبع: سایت باشگاه پرسپولیس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->