پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳)| بازار سرخ‌پوش می‌ماند؟ وزیر جهاد کشاورزی: عرضه کالا‌های تنظیم بازاری در ۴ روز آینده آغاز می‌شود (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت قطعی و مشخصات ۸ مدل خودرو عرضه شده در طرح واردات خودرو (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) گزارش بانک مرکزی از تامین ۶۳ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی و بازرگانی بسته حمایتی وزارت صمت از واحد‌های تولیدی ابلاغ شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) صادرات ۷۰ تن داروی دامی به افغانستان از ابتدای سال تاکنون (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) افشاگری از پشت پرده کباب‌کوبیده‌های ارزان‌قیمت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی چه تغییری کرد؟ (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین ۳۲ میلیون تومان گران‌تر شد قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | رشد دوباره قیمت گوشت گوساله در کمتر از یک هفته قرارداد طرح فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی به امضا رسید (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) آغاز پیش‌فروش محصولات سایپا از روز دوشنبه (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات عضو کمیسیون امور داخلی مجلس: مواضع آژانس نسبت به فعالیت هسته‌ای کشورمان غیرمعقول است تمهیدات سوخت‌رسانی برای نوروز ۱۴۰۴ بورس روی دور ریزش! | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) هیدلند: فروشنده انواع پمپ دنده‌ای هیدرولیک فروش بلیت پرواز‌های داخلی با نرخ مصوب در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ آیا مزایای رفاهی کارگران دوباره مشمول مالیات شد؟ رشد شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تکذیب خبر حذف کلیه معافیت‌های حقوق کارکنان و کارمندان سقوط قیمت بیت‌کوین پس از دستور اجرایی ترامپ (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | صعود دلار به کانال ۹۱ هزار تومان یک پیش‌بینی مهم از آینده قیمت نفت هشدار درباره ناترازی انرژی در سال‌های آینده زیان خریداران طلا و سکه سنگین شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی تأمین و توزیع ۷۰۰ تن میوه و ۷ تن خرمای تنظیم‌بازار در خراسان رضوی  آنچه مردم درباره کالابرگ الکترونیکی باید بدانند
سرخط خبرها

مشخص شدن تکلیف «حق مسکن کارگران» در شورای عالی کار

  • کد خبر: ۱۲۱۲۶۶
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲
مشخص شدن تکلیف «حق مسکن کارگران» در شورای عالی کار
دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران از مشخص شدن تکلیف مصوبه حق مسکن کارگران در نشست بعدی شورای عالی کار خبر داد و گفت: وزیر سابق کار در نشست تعیین دستمزد ۱۴۰۱ به ما اعلام کرد که قول مساعد حق مسکن را قبلا از دولت گرفته است، ولی آنچه که در هیات وزیران تصویب و ابلاغ شد، تغییر مصوبه و کاهش مبلغ آن بود.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی درباره آخرین وضعیت مصوبه حق مسکن کارگران و تایید یا اصلاح آن، گفت: حق مسکن تنها آیتمی است که بعد از تصویب در شورای عالی کار به هیات وزیران می‌رود و دولت باید آن را تایید یا رد کند تا به تصویب برسد. امسال اتفاقی که افتاد این بود که رقم حق مسکن برخلاف انتظار تغییر کرد و مجلس مصوبه هیات وزیران را ابطال کرد.

وی ادامه داد: آقای عبدالملکی ـ وزیر سابق کار ـ بعد از پایان جلسه دستمزد ۱۴۰۱ در شورای عالی کار به ما اعلام کرد که قول مساعد دولت را گرفته است لذا وقتی که رقم ۶۵۰ هزار تومانی حق مسکن با حضور وزرای دولت و نمایندگان کارگری و کارفرمایی در جلسه رسمی تصویب شده، شایسته نبود که این مصوبه تغییر کند.

این مقام مسئول کارگری درباره ابطال مصوبه در مجلس گفت: کمیسیون تطبیق قوانین مجلس اختیاراتی دارد و زمانی که از قانون عدول شود، از بعد نظارتی قوانین را پیگیری می‌کند. در مورد مصوبه حق مسکن، چون قبلا در شورای عالی کار ۶۵۰ هزار تومان تصویب شده و پس از ارسال به هیات وزیران به ۵۵۰ هزار تومان کاهش یافته بود، مجلس آن را مغایر دانسته و ابطال کرد.

ابوی در پاسخ به این پرسش که آیا تشکل‌های کارگری در جریان تایید مجدد مصوبه در هیات وزیران یا اصلاح آن قرار دارند یا خیر؟ گفت: تا کنون هیچ ابلاغ رسمی مبنی بر اینکه مصوبه ۶۵۰ هزار تومانی تصویب شده یا نه صورت نگرفته است، ولی هفته آینده جلسه شورای عالی کار تشکیل و به احتمال زیاد در این جلسه تکلیف مصوبه مشخص می‌شود که آیا دولت آن را پذیرفته و ابلاغ خواهد کرد یا به شورای عالی کار برگردانده خواهد شد.

نماینده کارگران در شورای عالی کار تاکید کرد: دولت این اختیار را دارد که مصوبه را تصویب نکند، ولی در صورت نیاز به اصلاح و بازنگری باید به شورای عالی کار برگردد. در شورا روی مبلغ حق مسکن و اینکه کمتر یا بیشتر شود مجددا بحث و تصمیم گیری خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->