حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند
سرخط خبرها

نایب رئیس مجلس: ساخت یک میلیون مسکن برای ۲.۵ میلیون نفر شغل ایجاد می‌کند

  • کد خبر: ۱۲۱۳۹۲
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴
نایب رئیس مجلس: ساخت یک میلیون مسکن برای ۲.۵ میلیون نفر شغل ایجاد می‌کند
نایب رئیس مجلس گفت: می‌توان بیش از یک میلیون مسکن ساخت به شرطی که دولت زمین بدهد و با تسهیلات لازم آن را حمایت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس در مراسم اختتامیه بیست و دومین نمایشگاه صنعت ساختمان در واکنش به هجمه اخیر علیه شهید همدانی با گرامیداشت خاطره سردار شهید همدانی گفت:  مردم را به بصیرت و جهاد تبیینی دعوت می‌کنم، زیرا تا زمانی‌که بصیرت نباشد حق را باطل جلوه می‌دهند؛ در قیام امام حسین (ع) برای اولین بار در تاریخ،  خون بر شمشیر پیروز شد و  قیام حریت و آزادگی را بنا نهاد.  

نایب رئیس مجلس درباره بخش مسکن ادامه داد: بیش از ۸۰ میلیون نفر جمعیت و ۲۶.۴ میلیون خانوار داریم که ۶۳.۸ میلیون نفر در شهر‌ها زندگی می‌کنند و ۲۲.۸ میلیون در قالب جمعیت روستایی معادل ۶ میلیون خانوار در روستا‌ها ساکن هستند. این در حالی است که در ابتدای انقلاب ۷۸ درصد جمعیت کشور در روستا‌ها و در حال حاضر ۲۲ درصد در روستا‌ها زندگی می‌کنند؛ چرا مردم از روستا‌ها به شهر آمدند و حاشیه نشینی بزرگی ایجاد کردند.  

نیکزاد تصریح کرد: به حجت الاسلام رئیسی نامه نوشته شد که اگر می‌خواهیم ۲۳ میلیون روستایی به شهر نیایند و حاشیه نشین نشوند باید اولاً اقتصاد روستا درست شود و ثانیاً آب کشاورزی، آب شرب، ارتباطات، راه روستایی و مسکن روستایی برای روستا‌ها فراهم شود.  

نایب رئیس مجلس افزود: مسکن نه ارزبر است و نه به تحریم مربوط می‌شود بلکه تمامی نهاده‌های آن در داخل تولید می‌شود و می‌توانیم بیش از یک میلیون مسکن ساخت به شرطی که دولت زمین بدهد و با تسهیلات لازم آن را حمایت کند.  

وی گفت: اگر به دنبال اتفاقی در بخش مسکن هستیم باید شورای عالی مسکن به ریاست رئیس جمهور برگزار شود. ۱۰۰ متر مسکن ۲.۵ نفر شغل ایجاد می‌کند، یک میلیون مسکن یعنی ۱۰۰ میلیون متر خانه ساخته شده و برای ۲ و نیم میلیون نفر شغل ایجاد خواهد شد.  

نیکزاد افزود: می‌گویم چرا وام ساخت مسکن نمی‌دهند می‌گویند وام به صنایع نمی‌رسد، در حالی که ۷۰ درصد مسکن به صنایع مربوط است و اگر مسکن ساخته نشود چه کسی سیمان محصولات صنایع را می‌خرد.  

نایب رئیس مجلس گفت: ۱۸ میلیون هکتار از اراضی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی است و کل مساحت شهر‌ها و روستا‌ها ۱۰ میلیون هکتار نمی‌شود چرا دور شهر‌ها را محدود کرده ایم.  

وی تصریح کرد: پیش از این اعلام شده بود که از ۲۲ بانک که باید تسهیلات به حوزه ساخت مسکن پرداخت کنند طبق آمار هیچیک از بانک‌ها تسهیلاتی پرداخت نکرده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->