قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | باید به رشد ۸ درصدی برسیم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سخنگوی اتحادیه اروپا: در حال بررسی پاسخ ایران هستیم| اولیانوف: پاسخ ایران سازنده است؛ دیدار وزرای خارجه بعید نیست

  • کد خبر: ۱۲۱۴۸۰
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷
سخنگوی اتحادیه اروپا: در حال بررسی پاسخ ایران هستیم| اولیانوف: پاسخ ایران سازنده است؛ دیدار وزرای خارجه بعید نیست
مذاکره کننده ارشد روسیه پاسخ ایران به متن پیشنهادی اتحادیه اروپا را سازنده خواند و بیان کرد که دیدار قریب‌الوقوع در سطح وزرای خارجه در خصوص توافق هسته‌ای بعید نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، میخائیل اولیانوف، مذاکره کننده ارشد روسیه و نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین پاسخ ایران به متن پیشنهادی اتحادیه اروپا را سازنده خواند.

اولیانوف در مصاحبه با اسپوتنیک بیان کرده است که «پاسخ ایران به پیشنهادات اروپا در حصوص توافق هسته‌ای سازنده است و اکنون توپ در زمین آمریکاست.»

وی همچنین گفته است که ایران در اصلاحیه‌های توافق هسته‌ای پیشنهاد تثبیت تضمین‌های حفظ آن را مطرح کرده است.

مذاکره کننده ارشد روسیه تاکید کرد که اگر آمریکا در آینده بخواهد از توافق هسته‌ای احیا شده با ایران دست بردارد، این امر برای آن‌ها بی دردسر نخواهد بود.

وی در ادامه بیان کرد که دیدار قریب‌الوقوع در سطح وزرای خارجه در خصوص توافق هسته‌ای بعید نیست. توافق هسته‌ای ایران ممکن است در همین هفته یا هفته آینده حاصل شود.

پیشتر نیز سخنگوی اتحادیه اروپا در خصوص پاسخ ایران به هماهنگ کننده اتحادیه اروپا گفت: «ما پاسخ ایران را شب گذشته دریافت کرده و در حال بررسی آن هستیم.  ما بار دیگر با طرف‌های برجام و ایالات متحده در مسیر پیش‌رو رایزنی می‌کنیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->