بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

بهره‌برداری از بولوار بصیرت مشهد در هفته دولت

  • کد خبر: ۱۲۱۷۱۲
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
بهره‌برداری از بولوار بصیرت مشهد در هفته دولت
مدیریت‌شهری مشهد از چند سال پیش درپی حل مشکل برآمده و با افتتاح تقاطع مصلی درصدد است تا مسیر‌های جدیدی را برای بولوار حر باز کند که یکی از آن‌ها مسیر‌های شرقی بولوار مصلی تا بولوار حر است که عملیات ساخت این پروژه درحال انجام است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ یکی از مشکلات و دغدغه‌های اهالی و ساکنان شهرک‌های شهیدرجایی و شهیدباهنر، ترافیک شدید بولوار حر است. این بولوار علاوه بر اینکه مسیر اصلی رفت‌وآمد ساکنان این دو شهرک است، دروازه ورودی شهر مشهد از سمت سرخس نیز محسوب می‌شود. از این رو ترافیک در این بولوار سبب مشکلات زیادی برای مردم می‌شود و علاوه بر اینکه مصرف سوخت خودرو‌ها را افزایش می‌دهد، سبب اتلاف وقت مردم نیز می‌شود.

مدیریت‌شهری مشهد از چند سال پیش درپی حل مشکل برآمده و با افتتاح تقاطع مصلی درصدد است تا مسیر‌های جدیدی را برای بولوار حر باز کند که یکی از آن‌ها مسیر‌های شرقی بولوار مصلی تا بولوار حر است که عملیات ساخت این پروژه درحال انجام است.

در کنار این پروژه محوری از اردیبهشت امسال عملیات ساخت مسیر دیگری برای تسهیل دسترسی به دو شهرک شهیدرجایی و شهیدباهنر با نام پروژه ساخت بولوار بصیرت هم آغاز شده است؛ پروژه‌ای که عملیات عمرانی آن پس از تفاهم شهرداری مشهد با آستان قدس و با هدف خدمت‌رسانی مناسب به زائران و مجاوران بارگاه رضوی با شتاب زیادی در حال اجراست و چندی پیش که استاندار خراسان‌رضوی و شهردار مشهد از این پروژه بازدید کردند، وعده افتتاح سریع این بولوار تا هفته دولت را دادند؛ وعده‌ای که حالا مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا خبر از تحقق آن و افتتاح بولوار بصیرت در هفته دولت را نیز داده است.

گشایش چهارماهه بولوار بصیرت

علیرضا صفی‌پور درباره آخرین وضعیت ساخت پروژه بولوار بصیرت گفت: این بولوار در راستای تسهیل دسترسی‌های شهرک‌های شهیدرجایی و شهیدباهنر و نیز کاهش حجم ترافیکی بولوار حر در حال ساخت است. وی با تأکید بر اینکه توافق میان آستان قدس‌رضوی و شهرداری مشهد باعث سرعت‌بخشیدن به این پروژه شهری شده است، ادامه داد: با توجه به این همکاری، بهره‌برداری سریع‌تر این پروژه در دستورکار مدیریت‌شهری قرار گرفت. در این راستا و درحالی‌که براساس برنامه زمان‌بندی ساخت پروژه باید یک‌سال زمان ببرد، خادمان مردم مشهد در شهرداری این شهر درصدد هستند تا در مدت چهار ماه از زمان آغاز ساخت بولوار، این مسیر را آماده کنند و همان‌طور که پیش‌تر وعده داده شده بود، تا هفته دولت بولوار بصیرت در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

پیشرفت ۷۵ درصدی بولوار بصیرت

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد با بیان اینکه طول بولوار بصیرت ۴۵۰ متر و عرض آن ۴۴ متر است، تصریح کرد: اعتبار درنظرگرفته‌شده برای ساخت بولوار بصیرت ۱۶۰ میلیارد ریال است و با توجه به تأکیدات شهردار مشهد برای سرعت‌بخشی به این پروژه، اکنون عملیات ساخت بولوار بصیرت از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و سازمان عمران شهرداری مشهد به‌عنوان پیمانکار با همراهی و هماهنگی شهرداری منطقه ۶ مشهد، با استفاده از ظرفیت‌های مناسب خود ساخت این بولوار را با سرعت پیش می‌برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->