نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهره‌برداری از بولوار بصیرت مشهد در هفته دولت

  • کد خبر: ۱۲۱۷۱۲
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
بهره‌برداری از بولوار بصیرت مشهد در هفته دولت
مدیریت‌شهری مشهد از چند سال پیش درپی حل مشکل برآمده و با افتتاح تقاطع مصلی درصدد است تا مسیر‌های جدیدی را برای بولوار حر باز کند که یکی از آن‌ها مسیر‌های شرقی بولوار مصلی تا بولوار حر است که عملیات ساخت این پروژه درحال انجام است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ یکی از مشکلات و دغدغه‌های اهالی و ساکنان شهرک‌های شهیدرجایی و شهیدباهنر، ترافیک شدید بولوار حر است. این بولوار علاوه بر اینکه مسیر اصلی رفت‌وآمد ساکنان این دو شهرک است، دروازه ورودی شهر مشهد از سمت سرخس نیز محسوب می‌شود. از این رو ترافیک در این بولوار سبب مشکلات زیادی برای مردم می‌شود و علاوه بر اینکه مصرف سوخت خودرو‌ها را افزایش می‌دهد، سبب اتلاف وقت مردم نیز می‌شود.

مدیریت‌شهری مشهد از چند سال پیش درپی حل مشکل برآمده و با افتتاح تقاطع مصلی درصدد است تا مسیر‌های جدیدی را برای بولوار حر باز کند که یکی از آن‌ها مسیر‌های شرقی بولوار مصلی تا بولوار حر است که عملیات ساخت این پروژه درحال انجام است.

در کنار این پروژه محوری از اردیبهشت امسال عملیات ساخت مسیر دیگری برای تسهیل دسترسی به دو شهرک شهیدرجایی و شهیدباهنر با نام پروژه ساخت بولوار بصیرت هم آغاز شده است؛ پروژه‌ای که عملیات عمرانی آن پس از تفاهم شهرداری مشهد با آستان قدس و با هدف خدمت‌رسانی مناسب به زائران و مجاوران بارگاه رضوی با شتاب زیادی در حال اجراست و چندی پیش که استاندار خراسان‌رضوی و شهردار مشهد از این پروژه بازدید کردند، وعده افتتاح سریع این بولوار تا هفته دولت را دادند؛ وعده‌ای که حالا مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا خبر از تحقق آن و افتتاح بولوار بصیرت در هفته دولت را نیز داده است.

گشایش چهارماهه بولوار بصیرت

علیرضا صفی‌پور درباره آخرین وضعیت ساخت پروژه بولوار بصیرت گفت: این بولوار در راستای تسهیل دسترسی‌های شهرک‌های شهیدرجایی و شهیدباهنر و نیز کاهش حجم ترافیکی بولوار حر در حال ساخت است. وی با تأکید بر اینکه توافق میان آستان قدس‌رضوی و شهرداری مشهد باعث سرعت‌بخشیدن به این پروژه شهری شده است، ادامه داد: با توجه به این همکاری، بهره‌برداری سریع‌تر این پروژه در دستورکار مدیریت‌شهری قرار گرفت. در این راستا و درحالی‌که براساس برنامه زمان‌بندی ساخت پروژه باید یک‌سال زمان ببرد، خادمان مردم مشهد در شهرداری این شهر درصدد هستند تا در مدت چهار ماه از زمان آغاز ساخت بولوار، این مسیر را آماده کنند و همان‌طور که پیش‌تر وعده داده شده بود، تا هفته دولت بولوار بصیرت در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

پیشرفت ۷۵ درصدی بولوار بصیرت

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد با بیان اینکه طول بولوار بصیرت ۴۵۰ متر و عرض آن ۴۴ متر است، تصریح کرد: اعتبار درنظرگرفته‌شده برای ساخت بولوار بصیرت ۱۶۰ میلیارد ریال است و با توجه به تأکیدات شهردار مشهد برای سرعت‌بخشی به این پروژه، اکنون عملیات ساخت بولوار بصیرت از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و سازمان عمران شهرداری مشهد به‌عنوان پیمانکار با همراهی و هماهنگی شهرداری منطقه ۶ مشهد، با استفاده از ظرفیت‌های مناسب خود ساخت این بولوار را با سرعت پیش می‌برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->