تهدید حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن شمار شهدای جنگ غزه به ۶۴ هزار و ۹۶۴ نفر رسید + (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) اردوغان پس از بازگشت از قطر: نتانیاهو به سرنوشت هیتلر دچار خواهد شد تصویر ۲ شهید حمله تروریستی امروز در سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان + عکس تصاویر و مشخصات شهدای حادثه تروریستی امروز محور زاهدان - خاش (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی در ۹۷ حوزه شهری و ۲۵۰۰ حوزه روستایی خراسان رضوی یک کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی می‌شود نماینده مجلس: رئیس جمهور در نیویورک پیام آور صلح و اقتدار باشد معاون رئیس جمهور: قوه قضائیه دست پرقدرت حفاظت از محیط زیست است | فرهنگ سازی برای احترام به محیط زیست ضروری است ارتش رژیم صهیونیستی حملات زمینی برای اشغال کامل غزه را آغاز کرد ترامپ از «نیویورک تایمز» شکایت کرد پزشکیان مرکز درمانی شهید فیاض بخش تهران را افتتاح کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) عارف از هنرمندان ایرانی خارج از کشور برای بازگشت به وطن دعوت کرد علی لاریجانی به عربستان سعودی سفر کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مجمع تشخیص نظر خود را درباره لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور اعلام کرد دبیرکل اکو: موقعیت جغرافیایی خاص ایران آن را به یک هاب تجاری و ترانزیتی تبدیل کرده است سخنگوی قوه قضائیه: هرجا دولت نیاز به کمک داشته باشد، آماده‌ایم ورود کنیم | پیش بینی می‌کنیم حداقل ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر مشمول عفومعیاری اخیر خواهند شد نشست مشترک معاون استاندار با اعضای هیئت امنای اتاق اندیشه ورز تبلیغ حوزه علمیه خراسان برخورد جدی پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و تخلفات صدور گواهی عراقچی در همایش اکو: کشورهای زیادی تمایل دارند بین ایران و آمریکا میانجیگری کنند جزئیات دومین همایش ملی ایران و سازمان اکو اعلام شد هشدار وزیر خارجه آمریکا به حماس | فرصت بسیار کوتاهی برای پذیرش توافق دارید تشریح جزئیات قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع ممنوعیت تعرض به تأسیسات هسته‌ای رئیس جمهور در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد را تبریک گفت دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعضای شورای امنیت بر سر تمدید معافیت‌های سفر طالبان اختلاف نظر دارند

  • کد خبر: ۱۲۱۷۹۶
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۴
اعضای شورای امنیت بر سر تمدید معافیت‌های سفر طالبان اختلاف نظر دارند
منابع خبری از اختلاف نظر بین اعضای شورای امنیت سازمان ملل بر سر تمدید معافیت ممنوعیت سفر مقامات دولت موقت طالبان خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الجزیره به نقل از منابع در شورای امنیت سازمان ملل نوشت اعضای این شورا بر سر تمدید معافیت ممنوعیت سفر مقامات دولت موقت طالبان اختلاف نظر دارند، معافیتی که مهلت آن تا فردا (جمعه ۲۸ مرداد) پایان خواهد یافت.

به گفته منابع، پیشنهاد روسیه و چین برای تمدید معافیت‌های ممنوعیت سفر ۱۳ نفر از مقامات طالبان برای ۹۰ روز، توسط انگلیس، فرانسه، آلبانی و ایرلند رد شد.

الجزیره افزود از سوی دیگر آمریکا پیشنهاد تمدید معافیت ممنوعیت سفر ۶ نفر از مقامات طالبان برای سفر به قطر را مطرح کرد که توسط چین و روسیه رد شد.

پیشنهاد چین و روسیه سبب تمدید معافیت ممنوعیت سفر ۱۳ نفر از مقامات طالبان می‌شود، اما دامنه سفر آن‌ها به چین، روسیه و سایر کشور‌های منطقه محدود می‌شود.

گفتنی است که پیش از این شورای امنیت سازمان ملل در واکنش به محدودیت‌های تحصیل دختران در افغانستان امتیاز سفر «عبدالباقی حقانی» وزیر تحصیلات عالی و «سعید احمد شهیدخیل» معاون اداری و منابع بشری وزارت آموزش و پرورش طالبان را لغو کرده، اما معافیت منع سفر ۱۳ نفر دیگر از مقامات هیئت حاکمه افغانستان را تمدید کرده بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->