دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تجهیز نظامی جمهوری چک توسط آمریکا

  • کد خبر: ۱۲۱۸۵۶
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳
تجهیز نظامی جمهوری چک توسط آمریکا
سفارت آمریکا در پراگ اعلام کرد، دولت واشنگتن قرار است به صورت مجانی هشت فروند هلیکوپتر نظامی به جمهوری چک بدهد چون وزیر دفاع این کشور گفته که چک به عنوان کشور کمک رسان عضو ناتو برای اوکراین به رسمیت شناخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جمهوری چک به دنبال تسریع در روند مدرن سازی ارتش خود و کنار گذاشتن تجهیزات و تسلیحات دوران شوروی از جمله یگان هلیکوپتری است و همچنین جنگ افزارهای اضافی را به اوکراین اهدا کرده است.

وزیر دفاع جمهوری چک امروز (جمعه) گفت: موضع تزلزل ناپذیر و مشخص ما از زمان آغاز جنگ روسیه در اوکراین مشخص بوده و هست. ما تلاش خود را در کمک رسانی به کی‌یف به کار برده‌ایم.

وی ادامه داد: ما هم بابت تلاش‌هایمان در کمک رسانی به اوکراین احترام متحدانمان را به دست آورده ایم و هم حمایت آنها را در مدرن سازی ارتش جمهوری چک کسب کرده‌ایم.

سفارت آمریکا در پراگ نیز روز پنجشنبه در توئیتی اعلام کرد: این هلیکوپترها بیش از ۱۲ فروند هلیکوپتر سفارش داده شده قبلی هستند و بجز هزینه‌های انتقال و ارتقای آنها، هزینه‌ای برای دولت جمهوری چک ندارند و رایگان خواهد بود.

این سفارتخانه همچنین اعلام کرد: ما با خرسندی تایید می‌کنیم که انتقال این هشت فروند هلیکوپتر بر اساس برنامه‌های صورت گرفته هستند.

جمهوری چک قرار است ۱۰ فروند هلیکوپتر مدل تهاجمی AH-۱Z Viper  و ۱۰ فروند هلیکوپتر مدل UH-۱Y Venom را دریافت کند و بر اساس سفارش قبلی، این هلیکوپترها ۲۰۲۳ در اختیار ارتش جمهوری چک خواهند بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->