درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

«همسایه‌های خوب» از امشب، ۲۹ مرداد، روی آنتن شبکه دو می‌رود

  • کد خبر: ۱۲۱۹۵۰
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸
«همسایه‌های خوب» از امشب، ۲۹ مرداد، روی آنتن شبکه دو می‌رود
مجموعه «همسایه‌های خوب» به کارگردانی مهدی بخشی‌مقدم از امروز ۲۹ مرداد روی آنتن شبکه دو می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجموعه مستند «همسایه‌های خوب» به کارگردانی مهدی بخشی‌مقدم و تهیه‌کنندگی مهدی شامحمدی با شعار «گاهی آدم، حال خوب قرض می‌کند از همسایه خوب» از امروز شنبه ۲۹ مردادماه روی آنتن شبکه دو می‌رود.

«همسایه‌های خوب» که تولید آن به تازگی در ۲۲ قسمت ۳۰ دقیقه‌ای به سرانجام رسیده، تازه‌ترین محصول مرکز مستند سوره است که شنبه تا سه‌شنبه هر هفته ساعت ۱۹ از شبکه دو پخش می‌شود و بازپخش آن ساعت ۲۳:۳۰ خواهد بود.

همزمان با آغاز پخش، از لوگو و تیزر این مجموعه مستند که طراحی و ساخت آن به ترتیب برعهده سینا رعیت‌دوست و محمد بابایی بوده است، رونمایی شد.

«همسایه‌های خوب» که در هر قسمت قصه یک سوژه را تعریف می‌کند، در اولین روایت خود به سراغ داستان «سمانه مسعودی» رفته است؛ بانویی که رییس شورای روستای سیاه‌رودبار از توابع شهرستان علی‌آباد کتول استان گلستان است و با فعالیت‌هایش به توانمندسازی زنان روستا کمک شایانی کرده و توانسته روستای سیاه رودبار را به عنوان تنها دهکده صنایع دستی ایران به ثبت ملی برساند.

این مجموعه مستند که مخاطبش خانواده و به دنبال الگوسازی در جامعه است، زندگی آدم‌های معمولی و ساده‌ای را روایت می‌کند که به دنبال رقم زدن حال خوب در جامعه هستند.  دوربین «همسایه‌های خوب» علاوه بر استان تهران، مهمان استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، زنجان، مازندران، گیلان، گلستان بوده است تا قصه سوژه‌ها را به تصویر بکشد.  

دیگر عوامل این مجموعه مستند، عبارتند از: مشاور محتوایی پروژه: شرمین نادری، مدیر تصویربرداری: مهدی آزادی، تصویربرداران: پارسا کریمی و علی پوراسد، صدابرداران: قادر قادری، امین جعفری و افشین ملکی، تدوینگران: محمدابراهیم شهبازی، داوود قادری و محمد بابایی، صداگذار: طیبه محمدی، مدیر تولید: مصطفی تفکر و هادی شامحمدی، گرافیک: محمدابراهیم شهبازی، دستیار کارگردان: وحید شمشیریان، تحقیق و پژوهش: تینا نادری، آزاده بهرامی، فاطمه صادقی، طاهره حسن‌پور و مانی فلاحی، روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی و محصول مرکز مستند سوره.

منبع: هنرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->