وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور ناوگروه نیروی دریایی ارتش در عمق دریای سرخ| فرمانده نداجا: جرأت انجام تحرکات خصمانه را از رژیم صهیونیستی سلب کردیم

  • کد خبر: ۱۲۲۱۰۲
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۸
حضور ناوگروه نیروی دریایی ارتش در عمق دریای سرخ| فرمانده نداجا: جرأت انجام تحرکات خصمانه را از رژیم صهیونیستی سلب کردیم
هشتاد و سومین ناوگروه رزمی اطلاعاتی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از اتمام ۹۳ روز مأموریت با استقبال فرمانده نداجا به میهن بازگشت.

به گزارش شهرآرانیوز، در آئین استقبال از هشتاد و سومین ناوگروه رزمی اطلاعاتی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعزامی به آب‌های آزاد و بین‌المللی که با حضور امیر دریادار شهرام ایرانی در منطقه یکم دریایی امامت بندرعباس برگزار شد، کارکنان ناوگروه ۹۳ نداجا، با استقبال گرم فرماندهان و خانواده‌هایشان، به میهن بازگشتند.

هشتاد و سومین ناوگروه رزمی اطلاعاتی نیروی دریایی راهبردی ارتش به‌سرفرماندهی ناوشکن الوند، مدت ۹۳ روز به اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش جمهوری اسلامی ایران و همچنین حفظ منافع میهن عزیزمان در آب‌های آزاد، پرداختند.  

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در جمع کارکنان و خانواده‌های آنان، حضور ناوشکن‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش در دو هزار و ۲۰۰ کیلومتری از مرز‌های میهن عزیزمان را ضامن تأمین امنیت مرز‌های اقتصادی کشور دانست و افزود: با وجود تحرکات دشمنان بالاخص رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، حضور شیرمردان ایرانی سوار بر ناوشکن‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش، در آب‌های بین‌المللی، جرئت انجام تحرکات خصمانه را از دشمن سلب کرده و همواره با غیرت و جانفشانی در صحنه عمل، خطوط مواصلاتی کشتیرانی جمهوری اسلامی را باز نگه داشته و با شناسایی کشتی‌ها و تحرک در دریاها، به همگان نشان دادند که شیرمردان ایرانی در هر گوشه که احساس بشود حضور مقتدرانه خواهند داشت.  

دریادار ایرانی اشاره‌ای به فرمان مقام معظم رهبری (مدّ ظلّه العالی) در سال ۱۳۸۸ مبنی بر حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش در آب‌های آزاد و بین‌المللی کرد و افزود: امروز شاهد آن هستیم که در سیزدهمین سال ابلاغ فرمانده معظم کل قوا مبنی بر حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در صحنه اقیانوسی، هشتاد و سومین ناوگروه نداجا پس از انجام مأموریت برقراری امنیت شاهرگ اقتصادی کشور، در فاصله بیش از دو هزار و ۲۰۰ کیلومتری از مرز‌های کشورمان، به‌سرفرماندهی ناوشکن الوند، توانست باحضور مؤثر در صحنه دریاها، به میهن عزیزمان، بازگردد.

امیر دریادار شهرام ایرانی تصریح کرد: رونمایی از ناودسته پهپادبر نیروی دریایی راهبردی ارتش که همزمان با حضور دلیرمردان نداجا در عمق ۲۲۰۰ کیلومتری از مرز‌های ایران اسلامی و دریای سرخ همراه بود، توانست معادلات منطقه‌ای را به‌هم بزند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش عنوان کرد: راهبرد و اولویت نیرو‌های مسلح به‌ویژه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی، انجام فرامین ابلاغی مولایشان مقام عظمای ولایت است و همین حضور مقتدرانه نداجا در صحنه آب‌های بین‌المللی، هدیه و عهدی است از طرف سربازان دریایی به خانواده‌های معظم شهدا که هر بار مقتدرانه‌تر و با توان رزمی بالاتری در صحنه حضور پیدا خواهند کرد و توانسته‌اند دشمن را از مرز‌های اقتصادی که امنیت آن با نیروی دریایی راهبردی ارتش است، عقب‌تر برانند.

دریادار ایرانی اضافه کرد: ناوگروه ۸۴ نیروی دریایی راهبردی ارتش هم‌اکنون به‌سرفرماندهی ناوشکن ایرانی جماران، در محدوده تنگه باب‌المندب تا شمال دریای سرخ و کانل سوئز، در راستای تأمین امنیت شریان اقتصادی کشور و حفظ منافع جمهوری اسلامی ایران، در حال انجام مأموریت‌های محوله خویش می‌باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->