رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک سناتور آمریکایی: نمی‌توان شکست در افغانستان را دفن کرد

  • کد خبر: ۱۲۲۱۳۶
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
یک سناتور آمریکایی: نمی‌توان شکست در افغانستان را دفن کرد
یکی از سناتوران جمهوری‌خواه مجلس سنای امریکا اثرات شکست امریکا در افغانستان را مهم خوانده و گفته است که این شکست به نوعی زمینه‌ساز بسیاری از هرج‌و‌مرج‌های موجود در سراسر جهان از جمله وضعیت اوکراین و تایوان بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تام کاتن، سناتور جمهوری‌خواه مجلس سنای امریکا امروز (یکشنبه، ۳۰ مرداد) به فاکس‌نیوز گفته است که شکست جو بایدن، رییس جمهور امریکا در افغانستان در سطح بین‌المللی بر مردم ایالات متحده تأثیر گذاشته است.

او گفته است: «نمی‌توان شکست در افغانستان را دفن کرد و چون اثراتی دارد که امروزه در سراسر جهان طنین‌انداز شده است.»

وی همچنین افزوده که رییس جمهور امریکا وعده‌های خود را برای ماندن در افغانستان تا زمان تخلیه آخرین شهروند امریکایی زیر پا گذاشت.

به گفته تام کاتن، بخشی از آنچه در اوکراین دیده می‌شود، اثر افغانستان است.

او‌ همچنین با اشاره به اقدامات «ستیزه‌جویانه» چین در اطراف تایوان گفته است که اگرچه بایدن و دولت او هرگز نمی‌خواهند درباره شکست افغانستان بحث کنند، اما به نوعی زمینه‌ساز بسیاری از هرج‌و‌مرج‌هایی هستند که در سراسر جهان دیده می‌شود.

در پی خروج امریکا و متحدانش از افغانستان و‌ پس از آن تسلط طالبان، عملکرد دولت بایدن در قبال این کشور با موجی از انتقادات داخلی و خارجی مواجه است.

منبع: صدای افغان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->