واکنش شبکه آی‌فیلم به حذف برخی از سکانس‌های سریال بزنگاه برنامه برمودا میزبان مریم شیرزاد، دوبلور «اوشین» می‌شود + زمان پخش فیلم‌های جدید در صف اکران نوروز ۱۴۰۴ علت توقف فیلم‌برداری «جودی» چه بود؟ کامران نجف‌زاده مجری برنامه «نسیم ۴۰۴» شد فیلم کوتاه راعون در جشنواره JIFF نپال ۲۰۲۵ آهنگ‌هایی که سال ۱۴۰۳ خیلی شنیده شد انتشار کتاب انجیر‌های نقره‌ای | داستان‌هایی درباره زندگی علما یادی از «احمد فخر صباحی»، کارگردان و برنامه‌ساز مشهدی رادیو و تلویزیون انتشار نمایشنامه خوش‌دلان اثر سعید پورصمیمی پیچک های هرز | درنگی بر سریال «فریبا» و پایان بندی قابل انتظارش نمایشگاه گروهی عکس «سرشت» در نگارخانه آسمان مشهد | عکس‌های امروز از کهن‌الگو‌های دیروز آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش اول) ماجرای انتشار غیرقانونی سریال تاسیان تیزر سفیدبرفی منتشر شد + فیلم قسمت دوم ببعی قهرمان ساخته می‌شود صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

ضرب و شتم آنجلینا جولی توسط برد پیت

  • کد خبر: ۱۲۲۲۷۸
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
ضرب و شتم آنجلینا جولی توسط برد پیت
پلیس فدرال آمریکا (FBI) اسنادی فاش کرده که در سال ۲۰۱۶ آنجلینا جولی از حمله برد پیت به خودش خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پلیس فدرال آمریکا (FBI) اسنادی فاش کرده که نشان می‌دهد آنجلینا جولی در سال ۲۰۱۶ و بعد از دعوا با همسر سابقش برد پیت در هواپیمای جت خصوصی این زوج بازیگر هالیوود به اف.بی.آی شکایت کرده است.
آنجلینا جولی به مقامات پلیس اف.بی.آی گفته، برد پیت بر سر او فریاد زده و با کشیدن موهایش او را به سمت دیوار دستشویی هواپیما پرت کرده و با مشت به سقف هواپیما کوبیده است. در این اسناد همچنین آمده که برد پیت دائم فریاد می‌زده تو خانواده ما را به هم ریخته‌ای.
مجله رولینگ استون به نقل از آنجلینا جولی نوشته: «برد پیت در جریان دعوا با آنجلینا در جت خصوصی‌شان در حالی که فحش می‌داده، به یکی از فرزندانشان هجوم برده و آنجلینا جولی برای اینکه دخترش را از دست برد پیت نجات دهد، کمر و آرنجش آسیب دیده است. در جریان این دعوای خانوادگی، مبلغ ۲۵ هزار دلار به داخل این جت خسارت وارد شده است. اسناد منتشر شده نشان می‌دهد پنج روز بعد از این حادثه، آنجلینا جولی به صورت رسمی درخواست طلاق از برد پیت را داده است.»

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->