ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام وصول ۶ سوال از وزرای کابینه رئیسی در جلسه امروز مجلس+ اسامی وزرا (۲ شهریورماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۲۶۰۹
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴
اعلام وصول ۶ سوال از وزرای کابینه رئیسی در جلسه امروز مجلس+ اسامی وزرا (۲ شهریورماه ۱۴۰۱)
عضو هیأت رئیسه مجلس موارد اعلام وصولی را قرائت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رشیدی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۲ شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی موارد اعلام وصولی را به شرح زیر قرائت کرد:

- سوال ملی هادی بیگی نژاد نماینده ملایر از وزیر بهداشت مبنی بر اینکه چرا وزارت بهداشت برای خدمات رسانی در مناطق روستایی و شهر‌های با جمعیت کم برنامه مناسبی برای رفع نیاز‌های بهداشت و درمانی ندارد.

- سوال ملی نصرالله پژمانفر نماینده مشهد و کلات از وزیر بهداشت در خصوص دلایل عدم اجرای صحیح قانون انطباق امور اداری و فنی موسسات پزشکی با موازین شرع مقدس.

- سوال ملی محمدتقی نقدعلی از وزیر نیرو در خصوص برنامه مشخص وزارت نیرو در زمینه اینکه برنامه وزارت نیرو در مقابله با بحران آب چیست؟

- ۲ سوال ملی سیدمحمد مولوی نماینده آبادان از وزیر خارجه جهت اقدامات این وزارتخانه برای جلوگیری از رخداد گرد و غبار و عدم تعامل سازنده با کشور عراق جهت بهره مندی از اروندرود.

- سوال ملی مجتبی رضاخواه نماینده تهران و تعدادی از نمایندگان از وزیر ورزش در خصوص علت حذف تیم‌های استقلال، پرسپولیس و گل گهر از مسابقات آسیایی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->