استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: سیاست جدی دولت اولویت دهی به حل معضل آب است

  • کد خبر: ۱۲۲۷۸۶
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۶
سخنگوی دولت: سیاست جدی دولت اولویت دهی به حل معضل آب است
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه سیاست جدی دولت اولویت دهی به حل مسئله و معضل آب در کشور است، تصریح کرد: یکی از مسائل مهم در کشور، خشکسالی و کمبود آب بوده، لذا دولت در برنامه تحولی که ۳۷ موضوع دارد، یک مورد را به موضوع آب اختصاص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی بهادری جهرمی روز پنجشنبه سوم شهریور در آیین افتتاح لوله گذاری آبیاری تیپ روستای ورچه در شهرستان خمین اظهار کرد: امروز حامل سلام و درود و دعای ریاست جمهوری برای مردم استان مرکزی و خمین هستیم. تقدیم هزار شهید از شهرستان خمین، علیرغم جمعیت کم این شهرستان، نتیجه رزق و نان حلالی است که با تلاش کشاورزان به خانه های مردم این شهر رفته و نتیجه تربیت کشاورزان و مردم مومن و متعهد این منطقه است‌.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه سیاست جدی دولت اولویت دهی به حل مسئله و معضل آب در کشور است تصریح کرد: یکی از مسائل مهم در کشور خشکسالی و کمبود آب است، لذا دولت در برنامه تحولی که ۳۷ موضوع دارد، یک مورد را به موضوع آب اختصاص داده است که در سند تحول دولت قید و به صورت عمومی منتشر شده است.

بهادری جهرمی بیان کرد: در همین جهت برای نخستین بار در تاریخ کشور در لایحه بودجه ای که دولت تحویل مجلس کرده، یک تبصره به موضوع اب اختصاص دارد که طرح های متعددی از جمله طرح انتقال آب دریا با استفاده از ۵ خط از جنوب، تامین منابع آب متعدد و اصلاح الگوی کشت و اصلاح نظام های آبیاری به جهت صرفه جویی در مصرف و... در این مسیر اجرا می شود.

وی خاطرنشان کرد: با اصلاح الگوی کشت و مدیریت مصرف باید بتوان اقدامی انجام داد که کشاورزی استمرار داشته باشد و آب لازم برای کشاورزی قابل تامین و تهیه باشد.

بهادری جهرمی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم با دولت در این مسیر گفت: مردم باید خود میدان دار شوند تا این مشکل و سایر مشکلات کشور حل شود.

وی در خصوص موضوع برق نیز بیان کرد: امسال مشکل قطعی برق با همراهی دولت و مردم در اوج مصرف برق حل شد این درحالیست که سال گذشته در تابستان قطعی های گسترده برق در حوزه های مختلف وجود داشت، اما امسال با مدیریت در صنعت و کشاورزی و ادارات و... قطعی برق خانگی به وجود نیامد و امیدواریم همین مسیر در حوزه آب نیز پیش رود و چرخ کشاورزی بچرخد و ایران به یکی از قطب های کشاورزی منطقه تبدیل و بهر وری منابع آبی در حد ممکن انجام شود.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت اضافه کرد: طی یکسال گذشته بیماری کرونا نیز با همکاری مردم دیریت شد. با گذر از بحران ها و مشکلات اقتصادی چندین ساله باید امیدوار به آینده روشن باشیم تا بتوانیم به قله های اقتصادی نزدیک تر شویم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->