متوقف شدن نشست خبری ترامپ هنگام تکرار ادعاهای تهدیدآمیز علیه ایران+فیلم مقدمه‌چینی ترامپ برای اخراج رئیس بانک مرکزی آمریکا واکنش سخنگوی کاخ کرملین به پیام رهبر معظم انقلاب به پوتین جزئیات گفت‌وگو ۳ساعته عراقچی و لاوروف در مسکو دستور اخراج جدید آمریکا به پناهجویان افغان ویتکاف: هدف ما حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران است آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را به مذاکره شرطی نکنیم | ارتش انقلابی محور اقتدار نظام است امیر سرتیپ امان‌اللهی: تجهیزات مورد نیاز یگان‌های مسلح با تکیه بر توانمندی داخلی تأمین می‌شود لاوروف: با ایران در موضوع برجام موضع یکسانی داریم فرمانده لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع): نیروهای مسلح آمادگی لازم برای مقابله با هر تهدید را دارند وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم دیدار اسرائیلی‌ها در پاریس با ویتکاف استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: باوجود ارتش، باقدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + ویدئو در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو
سرخط خبرها

چه کسانی مشمول طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۲۳۰۱۰
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰
چه کسانی مشمول طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت می‌شوند؟
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، به تشریح جزییات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و افرادی که شامل آن می‌شوند، پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی در مورد انتشار اخباری مبنی بر اینکه طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت تنها شامل نیرو‌های دستگاه‌های اجرایی می‌شود با بیان اینکه منظور از کارکنان دولت در این طرح به معنای عام آن است، گفت: دولت در این طرح بر اساس ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری به معنای عام مدنظر قرار گرفته است که شامل نیرو‌های فعال در نهاد‌های عمومی غیردولتی و سایر بخش‌های حاکمیتی نیز می‌شود.  

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس، ادامه داد: ما در بند یک این طرح آورده‌ایم که نیرو‌های فعال در دستگاه‌هایی که مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه باشند از مزایای استخدامی مندرج در این طرح بهره‎مند خواهند شد کما اینکه در این زمینه با نماینده دولت نیز به توافق رسیدیم.

رییس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اگر قرار بود این طرح تنها شامل نیرو‌های دولتی شود، ارائه آن معنا و مفهومی نداشت، چرا که دولت بر اساس ماده ۳۲ قانون مدیریت خدمات کشوری می‌تواند نیرو‌ها را وارد قرارداد مستقیم کند.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی حقوق و دستمزد، یادآور شد: آنچه مسلم است ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه چه به لحاظ ماهوی، چه شکلی و چه ناهماهنگی که در ساختار پرداخت حقوق و دستمزد وجود دارد باید مبنایی برای اجرای این طرح قرار گیرد، همچنین طبق تبصره ۱۲ قانون بودجه ۱۴۰۱ هم تنظیم روابط مزدی و دریافت حقوق نیرو‌های تمام شرکت‌های دولتی و خصولتی و حتی شرکت‌های زیرمجموعه شستا و تامین اجتماعی، صندوق‌های بیمه‌ای، بانک‌ها و زیرمجموعه‌های آن‌ها باید در قالب مصوبات شورای عالی حقوق و دستمزد صورت بگیرد بنابراین تصمیمات اتخاذ شده در جهت ایجاد یک سیاستگذاری صحیح بر مبنای عدالت در قالب استفاده از پرداخت فوق‌العاده خاص به مدیران دولت بوده است و قطعا بخشنامه شورای حقوق و دستمزد نیز در این قالب و با یک رویه همگن ابلاغ می‌شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: بر همین اساس ساماندهی کارکنان دولت نیز به معنای عام مدنظر است و طرحی که پیرامون تحقق این امر ارائه شده است در کمیسیون اجتماعی در حال بررسی است و سایر نمایندگان مجلس هم می‌توانند پیشنهاداتی که در این حوزه دارند را در زمان بررسی این طرح در صحن ارائه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->