آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

چه کسانی مشمول طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۲۳۰۱۰
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰
چه کسانی مشمول طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت می‌شوند؟
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، به تشریح جزییات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و افرادی که شامل آن می‌شوند، پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی در مورد انتشار اخباری مبنی بر اینکه طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت تنها شامل نیرو‌های دستگاه‌های اجرایی می‌شود با بیان اینکه منظور از کارکنان دولت در این طرح به معنای عام آن است، گفت: دولت در این طرح بر اساس ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری به معنای عام مدنظر قرار گرفته است که شامل نیرو‌های فعال در نهاد‌های عمومی غیردولتی و سایر بخش‌های حاکمیتی نیز می‌شود.  

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس، ادامه داد: ما در بند یک این طرح آورده‌ایم که نیرو‌های فعال در دستگاه‌هایی که مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه باشند از مزایای استخدامی مندرج در این طرح بهره‎مند خواهند شد کما اینکه در این زمینه با نماینده دولت نیز به توافق رسیدیم.

رییس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اگر قرار بود این طرح تنها شامل نیرو‌های دولتی شود، ارائه آن معنا و مفهومی نداشت، چرا که دولت بر اساس ماده ۳۲ قانون مدیریت خدمات کشوری می‌تواند نیرو‌ها را وارد قرارداد مستقیم کند.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی حقوق و دستمزد، یادآور شد: آنچه مسلم است ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه چه به لحاظ ماهوی، چه شکلی و چه ناهماهنگی که در ساختار پرداخت حقوق و دستمزد وجود دارد باید مبنایی برای اجرای این طرح قرار گیرد، همچنین طبق تبصره ۱۲ قانون بودجه ۱۴۰۱ هم تنظیم روابط مزدی و دریافت حقوق نیرو‌های تمام شرکت‌های دولتی و خصولتی و حتی شرکت‌های زیرمجموعه شستا و تامین اجتماعی، صندوق‌های بیمه‌ای، بانک‌ها و زیرمجموعه‌های آن‌ها باید در قالب مصوبات شورای عالی حقوق و دستمزد صورت بگیرد بنابراین تصمیمات اتخاذ شده در جهت ایجاد یک سیاستگذاری صحیح بر مبنای عدالت در قالب استفاده از پرداخت فوق‌العاده خاص به مدیران دولت بوده است و قطعا بخشنامه شورای حقوق و دستمزد نیز در این قالب و با یک رویه همگن ابلاغ می‌شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: بر همین اساس ساماندهی کارکنان دولت نیز به معنای عام مدنظر است و طرحی که پیرامون تحقق این امر ارائه شده است در کمیسیون اجتماعی در حال بررسی است و سایر نمایندگان مجلس هم می‌توانند پیشنهاداتی که در این حوزه دارند را در زمان بررسی این طرح در صحن ارائه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->