کارتال جواب تماس درویش را نداد! درویش مخالف جدی بازگشت گل محمدی برای ارونوف کجا بهتر از پرسپولیس؟ گزینه‌های نهایی ایرانی نیمکت پرسپولیس مشخص شدند؟ کارتال با یک ایمیل جدا می‌شود درویش مخالف بازگشت آل‌کثیر عبدالله آوجی، گزینه ترکیه‌ای پرسپولیس چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند! خط و نشان بارسا برای ویلیامز مخالفت هواداران پرسپولیس با سرمربیگری تارتار هیئت‌مدیره پرسپولیس به دنبال بازگرداندن کارتال شمارش معکوس برای شروع تمرینات استقلال مرتضی منصوریان در جام جهانی دانشگاهی حمله پرسپولیس با اسکادران ایرانی صعود والیبال ایران به رنک ۱۴ دنیا استقلال مربی دارد، بازیکن ندارد ۵ لژیونر ایران در لیست ساپینتو رئیس فدراسیون والیبال: هدف ما لیگ ملت‌ها نیست | پیروزی‌های تیم ملی، تقدیم به شهدای حمله اسرائیل برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط! توافق گزینه پرسپولیس با سپاهان
سرخط خبرها

نخستین مدال بین‌المللی تاریخ تکواندو مشهد

  • کد خبر: ۱۲۳۰۹۰
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷
نخستین مدال بین‌المللی تاریخ تکواندو مشهد
با درخشش «محمدامین کارساز» در آوردگاه آسیایی هوشیمینه ویتنام رقم خورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یازدهمین دوره رقابت‌های تکواندو نوجوانان آسیا با کسب پنج مدال طلا، دو نقره و دو برنز برای نمایندگان کشورمان به پایان رسید. دراین‌میان، یک برنز سهم نوجوان مشهدی بود که توانست نخستین مدال برون‌مرزی تاریخ تکواندو استان خراسان‌رضوی را به‌دست بیاورد.

محمدامین کارساز، تکواندوکار وزن ۷۸-کیلوگرم کشورمان در این دوره از مسابقات توانست مقابل حریف چینی‌اش، یو فان، به برتری برسد و ۱۴ بر ۷ او را شکست دهد. کارساز در مرحله بعد بازهم حریفی دیگر از جنوب‌شرق آسیا را ۱۱ بر ۴ شکست داد و به نیمه نهایی رسید.

تکواندوکار خراسانی در این مرحله برابر پارک، حریف کره‌ای، شکست خورد تا به مدال برنز این دوره از رقابت‌ها برسد. نوجوان هفده‌ساله مشهدی حالا نخستین کسی است که از خراسان‌رضوی توانسته است در رقابت‌های قهرمانی آسیا به مدال برسد. کارساز که از خانواده‌ای ورزشی به این رشته معرفی شده، پدرش تکواندوکار بوده و خواهرش هم یکی از قهرمانان کبدی استان است.

وی با اشاره به چگونگی ورودش به این رشته گفت: «پدرم از همان هشت‌سالگی به من تکواندو یاد داد و به این رشته علاقه‌مند شدم.» کارساز خاطرنشان کرد: «از دوره نونهالی تکواندو را زیر نظر مرحوم مجید نکته‌سنج آغاز کردم و در ادامه مسیر هم مربیانی مانند عسگری، وثوقی، بی‌ریا و مزارزهی برای من زحمت کشیدند.»

او درباره عناوینی که تاکنون به‌دست آورده است، اظهار کرد: «اعزام به مسابقات جهانی ازبکستان ۲۰۱۹، سه سال افتخارآفرینی با تیم فتح صدر البرز در لیگ‌برتر، رنک یک تکواندوکاران کشور در سال ۱۴۰۰ و مقام دومی کشور ازجمله افتخاراتی است که تاکنون به‌دست آورده‌ام.» دارنده مدال برنز رقابت‌های تکواندو نوجوانان قهرمانی آسیا در هوشیمینه ویتنام یادآور شد: «کیفیت رقابت‌ها بسیار خوب بود و برای رسیدن به این مدال زحمت زیادی کشیدم و مسیر سختی در پیش داشتم.»

وی تصریح کرد: «حالا باید خودم را برای اردوی تیم‌های ملی امید آماده کنم و می‌خواهم آینده درخشانی در تکواندو داشته باشم و پا جای پای بزرگان این رشته بگذارم.» محمدامین کارساز که قرار است سه‌شنبه بعد از بازگشت با سایر ملی‌پوشان، به مشهد بیاید، جزو معدود کشف‌های تکواندو یا بهتر بگوییم رشته‌های رزمی استان در سال‌های گذشته است که توانستند به پیراهن تیم‌ملی برسند. باید دید حالا هیئت تکواندو خراسان‌رضوی که رئیسش دبیری فدراسیون را هم برعهده دارد، برای حمایت از این ورزشکار در راستای رشد و توسعه بیشتر تکواندو چه اقداماتی خواهد داشت.

هیئتی که در سال‌های گذشته نه‌تن‌ها در حوزه قهرمان‌پروری خروجی نداشته، بلکه عمدتا در لیگ‌های کشور هم حضور ندارد و همین مسئله سبب شده است تکواندو در مشهد به قهقرا برود. تکواندویی که انتظار می‌رود باتوجه‌به جایگاهی که ایران در دنیا دارد و امروزه یکی از رشته‌های مدال‌آور برای ماست، در مشهد هم به‌عنوان یکی از کلان‌شهر‌های بزرگ ایران که در رشته‌هایی مانند جودو سابق بر این سرآمد بوده است، جایگاهی برای خودش دست‌وپا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->