بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم شرکت در دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین رهبر انقلاب: کاهش احضار مسئولان دولتی یکی از مصادیق همکاری مجلس با دولت است + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد مهاجرانی: واردات خودرو به تصویب هیئت دولت رسید جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزم را برای حجاج ایرانی ارسال کرد
سرخط خبرها

رئیس بسیج سازندگی: ۱۰۰۰ قرارگاه جهادی در سراسر کشور راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۳۱۲۵
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۳
رئیس بسیج سازندگی: ۱۰۰۰ قرارگاه جهادی در سراسر کشور راه‌اندازی می‌شود
رئیس بسیج سازندگی از راه‌اندازی هزار قرارگاه جهادی در بازه زمانی پنج ساله در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی در حاشیه افتتاح اولین قرارگاه جهادی استان مازندران در بابل با گرامیداشت هفته دولت به افتتاح قرارگاه جهادی سجادیه اشاره کرد و از راه‌اندازی قرارگاه‌های عملیات جهادی در کشور خبر داد.

وی با بیان اینکه بخشی از آن به عنوان قرارگاه‌های مذهبی و جهادی فعال بود، افزود: بسیج سازندگی برای هدایت و ساماندهی گروه‌های جهادی، طرح راه‌اندازی قرارگاه‌های عملیات جهادی پهنه‌ای و منطقه‌ای را تهیه کرده است.

سردار زهرایی با بیان اینکه هزار قرارگاه جهادی در بازه زمانی پنج ساله در سراسر کشور ایجاد می‌شود، عنوان کرد: ۱۶۵ قرارگاه از سال گذشته تاکنون فعال شد و قرارگاه جهادی سجادیه امروز در شهرستان بابل آغاز به کار کرده است.

وی با بیان اینکه در هر استان سه قرارگاه پهنه‌ای راه اندازی می‌کنیم، ادامه داد: قرارگاه سجادیه مازندران با پوشش هشت شهرستان، خدمات معیشتی، پزشکی، محرومیت زدایی را انجام می‌دهد.

‌زهرایی با بیان اینکه طبق تفاهم‌نامه با کمیته امداد ۴۰ هزار مسکن محرومان در کشور احداث می‌شود، از هدفگذاری برای ایجاد هزار شغل در هر قرارگاه خبر داد و اظهار داشت: قرارگاه‌ها در بحران نوک پیکان عملیات بسیج سازندگی قرار دارند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه هزار و ۷۰۰ واحد مسکن محرومان در مازندران تحویل شد، گفت: همچنین تعداد ۸۰۰ واحد مسکن نیز توسط بسیج سازندگی در دست احداث است.

‌زهرایی ضمن تقدیر از همراهی و همدلی مسئولان با بسیج و سپاه و با اشاره به طرح‌های محرومیت زدایی، از تهیه طرح جامع محرومیت‌زدایی مردم پایه خبر داد و تصریح کرد: در این طرح روستا‌ها و مناطق حاشیه شهر‌ها جزو اولویت هستند و در روستا‌ها آب شرب روستایی مدنظر است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با عنوان اینکه تاکنون ۷ هزار و ۱۳۸ روستا را با وزارت نیرو قرارداد بستیم، ابراز داشت: تاکنون ۳ هزار و ۵۰۰ روستا توسط بسیج سازندگی در دست عملیات آبرسانی است و در حوزه جهاد کشاورزی نیز طرح آبخیز تا جالیز تهیه شده است.

وی به وجود ۸۵۰ آب بندان در مازندران اشاره کرد و لایروبی آن را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اجرای ۱۲۰ کیلومتر راه روستایی توسط بسیج سازندگی مازندران در دست اقدام است و ۶۰ کیلومتر جاده بین مزارع نیز در حال احداث است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->