شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

ادعایی درباره زندگی فقیرانه «ایلان ماسک»

  • کد خبر: ۱۲۳۳۵۱
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۷
ادعایی درباره زندگی فقیرانه «ایلان ماسک»
«می ماسک»، مادر ۷۴ ساله ایلان ماسک ادعا کرد هنگام مهمانی‌ها در گاراژ خانه فرزندش می‌خوابد.

به گزارش شهرآرانیوز، ایلان ماسک ثروتمندترین فرد جهان به صرفه جویی معروف است. او سال گذشته در توییتی گفته بود که در یک خانه کوچک ۵۰ هزار دلاری که از اسپیس ایکس اجاره کرده، زندگی می‌کند. اکنون گفته می‌شود خانه ماسک به قدری کوچک است که مادرش هنگام ملاقات او باید در گاراژ بخوابد.

«می ماسک»، مادر ۷۴ ساله ایلان اخیرا در مصاحبه‌ای با تایمز انگلستان این موضوع را فاش کرد و گفت: «باید در گاراژ بخوابم. نمی‌توان در نزدیکی سایت موشکی یک خانه گران قیمت داشت.»

قیمت خانه ماسک حدود ۴۵ هزار دلار برآورده شده است. ماسک اوایل این ماه در پادکست The Full Send گفته بود: «زمانی که دوستان من به آنجا می‌آیند و می‌مانند، نمی‌توانند باور کنند که در این خانه زندگی می‌کنم.» او همچین گفته بود که گاراژ خانه را به اتاق خواب تبدیل کرده تا آن را به یک اقامتگاه سه خوابه تبدیل کند. گفته می‌شود که این خانه فقط حدود ۷۵ تا ۸۵ متر مربع مساحت دارد.

البته ماسک صاحب خانه کوچک دیگری نیز است، یک فضای ۵۰ هزار دلاری به مساحت ۳۵ متر مربع که فقط برای مهمان‌ها استفاده می‌شود.

«گرایمز»، همسر سابق ایلان ماسک در گذشته درباره شیوه او صحبت کرده است. او در مصاحبه‌ای به Vanity Fair گفته بود:

«او اصلا مانند یک میلیاردر زندگی نمی‌کند و گاهی شرایط زندگی‌اش زیر خط فقر است. تا جایی که من به او گفتم، بهتر نیست در یک خانه بسیار ناامن ۴۰ هزار دلاری زندگی نکنیم؟»

او همچنین اشاره کرده بود که مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس روی تشکی می‌خوابد که سوراخ است و زمانی که نسبت به این موضوع شکایت کرده، ماسک از گرایمز خواسته تا تشک خودش را به خانه بیاورد!

نیویورک پست نیز سال گذشته در گزارشی مدعی شده بود که ماسک زمانی یک ملک ۱۰۰ میلیون دلاری داشته اما تا ژوئن ۲۰۲۱ آن را فروخته است. با این وجود، نمی‌توان به طور دقیق گفت که این میلیاردر باهوش است یا ترجیح می‌دهد مانند ثروتمندان زندگی نکند!

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->