چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین توفیق

  • کد خبر: ۱۲۳۷۳۶
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
بزرگ‌ترین توفیق
دکتر مهدی یاراحمدی - روزنامه نگار و مدرس دانشگاه

«مهم‌ترین توفیق دولت، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است؛ این بزرگ‌ترین توفیق شماست.» این جمله بخشی از فرمایش رهبر معظم انقلاب است که چندی پیش هم زمان با هفته دولت در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت بیان فرمودند. به راستی امیدواری مردم به آینده کشور و پیشرفت در زندگی فردی و کاری همراه با اعتماد به مسئولان و دست اندرکاران نظام از ارکان حفظ و تداوم حیات جمهوری اسلامی است.

به ویژه وقتی به یاد آوریم دشمنان و عوامل بیگانه دقیقا کلیدواژه «ناامیدی» و فراگیرکردن آن در جامعه را به عنوان مهم‌ترین ابزار ایجاد تفرقه در کشور و آسیب رساندن به انقلاب اسلامی برگزیده‌اند. تلخی ماجرا آنجاست که علاوه بر گروهی که مغرضانه همراه با بدخواهان همه دستاورد‌ها را به چالش می‌کشند و با ترویج ناامیدی به اصطلاح آب به آسیاب دشمن می‌ریزند، عده‌ای از ما نیز گاهی ناخودآگاه، حتی بدون آنکه خود بدانیم، در گسترش این امر تأثیرگذاریم.

این اولین باری نیست که رهبر معظم انقلاب این مهم را به مردم و دست اندرکاران نظام گوشزد کرده اند. حتی به یاد دارم چند سال قبل خطاب به رسانه‌ها، صاحبان قلم و نمایندگان افکار عمومی نیز بر «ضرورت ایجاد امیدبخشی» در جامعه تأکید کردند. اما متأسفانه از این امر بسیار غفلت شده است.

اگر بخواهیم واقع گرایانه‌تر به این موضوع بپردازیم، باید بیان کنیم علاوه بر آنچه گفته شد، در سال‌های پیاپی مواردی مانند تحریم‌های ناجوانمردانه، تورم، مشکلات معیشتی، اثرات اقتصادی ناشی از کرونا، فساد مالی و اداری و سوءمدیریت و بی تدبیری برخی مسئولان نیز بر دو موضوع مهم «امید و اعتماد» آسیب‌های فراوانی وارد کرده است، اما بی گمان این همه ماجرا نیست. اگر بخواهیم منصفانه‌تر موضوع را بررسی کنیم، اول باید کم وکاستی‌های ناشی از کمبود امکانات یا عملکرد نامطلوب را صادقانه بپذیریم.

در گام بعدی، باید استعداد‌ها و صلاحیت‌ها و قابلیت‌های خودمان را در عرصه‌های مختلف به صورت کامل شناسایی کنیم و درنهایت باید با همت و تلاش دوچندان در مسیر پیشرفت گام برداریم. نه آن‌ها که با «تفریط» چشم خود را روی واقعیت‌ها بسته اند و همه چیز را گل وبلبل نشان می‌دهند، اقدام درستی انجام می‌دهند و نه گروهی که با «افراط» همه دستاورد‌ها را انکار می‌کنند و با بدبینی یا غرض ورزی قصد دارند حتی توفیقات را نادیده بگیرند و به روحیه و امید مردم خدشه وارد کنند، در مسیر درست حرکت می‌کنند. امید اجتماعی ضرورت جامعه دمکراتیک و از عوامل اصلی تحقق حقوق شهروندی است.

بر این اساس، جامعه و پدیده‌های ناشی از آن موظف اند امید را به مردم و همه عناصر اجتماعی تزریق کنند و همواره خود را دربرابر این پرسش قرار دهند که «آیا ظرفیت مناسبی برای تداوم امیدواری و بازسازی خود در برابر آسیب‌ها دارند؟» اکنون با توصیه دوباره رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولان نظام، بار اصلی این امر بر دوش مدیران قرار دارد که رفتار خود را به گونه‌ای مؤثر و عالمانه با ارزش‌های اخلاقی و انقلابی تنظیم و در راستای آرمان‌های نظام اسلامی به گونه‌ای عمل کنند که ضمن جلب گسترده اعتماد عمومی، امید اجتماعی نیز افزایش یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->