پزشکیان: نباید نیروهای علمی را به صرف یک اظهار نظر محروم کرد روایت عراقچی در هیئت دولت از سهم کارشکنی‌های آمریکایی‌ها در شکست مذاکرات روسیه و هند رزمایش ۱۵ روزه مشترک خود را آغاز کردند خط و نشان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای فلسطینی‌های ساکن غزه توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها (۹ مهرماه ۱۴۰۴) کاخ سفید: ترامپ آماده است «بدون هیچ پیش‌شرطی» با کیم جونگ اون مذاکره کند قائم‌پناه: اکثر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند | کاهش مداخله مجلس، تمرکز بیشتر دولت بر وظایف اصلی سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست با سه کشور اروپایی و ویتکاف در نیویورک رد شد رژیم صهیونیستی شماری از نیرو‌های امدادرسان غزه را هدف قرار داد یک استاد دانشگاه: کودک‌کشی در غزه یک راهبرد است | راه نصرالله خاموش‌شدنی نیست ادعای عجیب رسایی: تمام امضا‌های محمدرضا عارف غیرقانونی است! آیت‌الله علم‌الهدی: دشمنان به دنبال جداسازی نسل جوان از میراث دفاع مقدس هستند تأیید دو مصوبه مرتبط با «جنگ ۱۲ روزه» از سوی شورای نگهبان دو معامله بزرگ جرد کوشنر، داماد ترامپ | از خصوصی‌سازی EA تا طرح صلح خاورمیانه نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند وزیر خارجه فرانسه خطاب به حماس: باید طرح پایان جنگ غزه را بپذیرید دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار اشتری: از سال ۹۷ با افزایش قیمت‌ها، آمار سرقت‌ها ۳۰ درصد بالا رفت| هزینه جرم پایین است و بازدارندگی لازم را ندارد

  • کد خبر: ۱۲۴۰۱۸
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
سردار اشتری: از سال ۹۷ با افزایش قیمت‌ها، آمار سرقت‌ها ۳۰ درصد بالا رفت| هزینه جرم پایین است و بازدارندگی لازم را ندارد
فرمانده فراجا گفت: از سال ۹۷ که قیمت‌ها افزایش یافت، آمار سرقت‌ها نیز ۳۰ درصد بالا رفت، این مهم نشان دهنده این است که مسائل اقتصادی در این موضوع بسیار تاثیرگذار است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین اشتری در جلسه با رئیس و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اجرای طرح ناظر یک در امر مقابله و برخورد با ناهنجار‌های کشف حجاب در خودروها، اظهارداشت: ۸۱ درصد از افرادی که در خودرو کشف حجاب کرده اند در همان پیامک بار اول پلیس، متنبه شده و دیگر تکرار نکرده اند.

وی افزود: این افراد اگر به تذکرات پلیس بی اعتنا و مجدداً تکرار کنند از آن‌ها تعهد گرفته می‌شود، در صورتی که برای بار سوم تکرار کنند خودرو توقیف، به پارکینگ منتقل و در مرتبه چهارم برای‌شان پرونده تشکیل و به دستگاه قضائی معرفی می‌شوند.

فرمانده فراجا در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: از سال ۹۷ که قیمت‌ها افزایش یافت، آمار سرقت‌ها نیز ۳۰ درصد بالا رفت، این مهم نشان دهنده این است که مسائل اقتصادی بسیار تاثیرگذار است و از طرفی نیز هزینه جرم پایین بوده و بازدارندگی لازم را ندارد.

وی ادامه داد: برابر قوانین موجود برای سرقت‌های خرد با ارزش کمتر از ۲۰۰ میلیون ریال پرونده تشکیل نمی‌شود و سارق نیز به زندان نمی‌رود.

سردار اشتری اضافه کرد: البته همه همکاران برای پیشگیری و برخورد با سارقان پای کار بوده و اقدامات علمی و عملی زیادی نیز در این رابطه صورت گرفته است.

فرمانده فراجا با اشاره به ناهنجاری سگ گردانی، گفت: این ناهنجاری نگرانی و ناراحتی آحاد جامعه و متدینین را فراهم کرده است، اکنون فقط در تهران بیش از ۳۷۰ فروشگاه غذای سگ وجود داشته و قبلاً با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد کشور می‌شد.

وی افزود: امروز در کشور کلینیک‌های درمان سگ وجود دارد که امکانات شان بیشتر از برخی بیمارستان هاست بنابراین مردم از فراجا انتظار برخورد دارند و ما هم نمی‌خواهیم فرافکنی کنیم، بایستی علاوه بر دستگاه‌های دخیل، حوزه علمیه نیز در خصوص مالیت نداشتن سگ نظر فقهی را بیان کند.

سردار اشتری اضافه کرد: همکاران من برای حفظ ارزش‌ها انگیزه دارند، مقام معظم رهبری نیز مطالبه پلیس در تراز انقلاب اسلامی دارند، ما نیز خود را نهادی انقلابی دانسته و محکم ایستاده ایم، کارمان را عبادت می‌دانیم البته اگر دیگران به ما کمک نکنند خیلی اثرگذار نخواهد بود.

آیت الله "سید هاشم حسینی بوشهری" نیز در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات و فعالیت‌های فراجا در برخورد با انواع جرایم و ناهنجاری ها، گفت: ان شاءالله خداوند به شما توفیق داده تا با همین عزم، اراده، دلسوزی و بدون تزلزل به فعالیت تان ادامه دهید.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه تصریح کرد: وظیفه ما در جامعه مدرسین و حوزه علمیه است که با هم افزایی و کمک همه دستگاه‌ها بتوانیم در نظام انسجام بوجود بیاوریم تا زمینه سوء استفاده دشمنان از آن‌ها گرفته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->