صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

گزینه‌های هدایت تیم ملی چه کسانی بودند؟

  • کد خبر: ۱۲۴۳۳۸
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۶
گزینه‌های هدایت تیم ملی چه کسانی بودند؟
علی دایی مورد توجه فدراسیون فوتبال قرار داشت اما زیر بار هدایت تیم ملی نرفت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، چندی پیش در فدراسیون فوتبال ایران اتفاق عجیبی رخ داد. کمیته فنی بدون هماهنگی با سایر اعضای تصمیم‌گیرنده فدراسیون فوتبال دراگان اسکوچیچ را برکنار کرد، اما تصمیم‌شان از سوی نهاد‌های تصمیم گیرنده رد شد.

در پس این اتفاق اعضای هیئت رئیسه در ملاقات با اعضای کمیته فنی دلیل این اقدام آن‌ها را جویا شدند که جواب جالب توجهی گرفتند. آن‌ها در این جلسه مدعی شدند اسکوچیچ از دید کمیته فنی ضعیف است و باید مربی دیگری جانشین او شود.

هیئت رئیسه خواهان معرفی گزینه کمیته فنی شد که آن‌ها علی دایی را پیشنهاد کردند. آن‌ها دلیل انتخاب دایی را مخالف خود با کی‌روش و اسکوچیچ عنوان کردند و مدعی شدند می‌خواهند دایی را روی کار بیاوند تا مبادا کی‌روش برگردد!

در ادامه هیئت رئیسه، کمیته فنی را متوجه دلایل عدم انتخاب دایی کرد و از آن‌ها خواست دست از سر دایی بردارند. در ادامه کمیته فنی پتکویچ و گونش ترکیه‌ای را پیشنهاد داد که هیئت رئیسه بار دیگر آن‌ها را متوجه خزانه خالی فدراسیون کرد و اعتراف کرد توان پرداخت دستمزد آن‌ها را ندارد. به این ترتیب کمیته فنی که نتواست استدلال‌هایش را به کرسی بنشاند کوتاه آمد تا هیئت رئیسه با لغو این تصمیم به ادامه همکاری با اسکوچیچ رای داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->