سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم!
سرخط خبرها

تردد یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار زائر از مرز‌ها| تردد کامیون و تریلر از مرز مهران ممنوع شد| اتباع فقط از مرز هوایی سفر کنند

  • کد خبر: ۱۲۴۶۵۷
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸
تردد یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار زائر از مرز‌ها| تردد کامیون و تریلر از مرز مهران ممنوع شد| اتباع فقط از مرز هوایی سفر کنند
جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا از محدودیت تردد کامیون و تریلر در محور‌های ایلام به مهران و اهواز به خرمشهر و بالعکس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد شرفی در حاشیه بازدید از پایانه مرزی مهران اظهار داشت: تاکنون حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر توانسته اند از طریق پایانه مرزی برای زیارت عتبات عالیات تردد کنند و تاکنون بیشترین تردد از این پایانه مرزی بوده که حدود ۶۰ درصد زوار را شامل می‌شود و  بعد از آن، پایانه مرزی شلمچه، خسروی، چذابه و سایر مرز‌های هوایی بوده اند.

وی افزود: یکی از مشکلات موجود صف‌های طولانی کامیون‌های موکب داران برای تردد از مرز بوده که از دیشب ورود کامیون و تریلر به پایانه مرزی مهران ممنوع شد و هماهنگی‌های لازم انجام شد که این عزیزان از مرز سومار عبور کنند.


بیشتر بخوانید: 

آخرین وضعیت تردد زائران اربعین| تا اطلاع ثانوی به مرز خسروی نروید| ورود موکب‌داران به داخل عراق تا پایان امشب


سردار شرفی از محدودیت تردد کامیون و تریلر در محور‌های ایلام به مهران و اهواز به خرمشهر و بالعکس خبر داد و گفت: ۸۰ درصد از ظرفیت پارکینگ‌های مهران و شلمچه تکمیل شده است.

جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا تصریح کرد: با توجه به این که تقریبا ۸۰ درصد ظرفیت پارکینگ‌ها پر شده به زائران عزیز توصیه می‌شود تا وسایل نقلیه خود را در پارکینگ‌های ورودی‌های شهر پارک کنند و در معابر عمومی شهر پارک نکنند.

سردار شرفی در ارتباط با  صدورگذرنامه ویژه اربعین نیز گفت: در ابتدای امر تقاضا پرحجم و همراه ترافیک بود، اما در شرایط کنونی به شرایط پایدار رسیده است.

وی عنوان داشت: اگر زائران ابا عبدالله الحسین (ع) قبل از سفر نسبت به تهیه مدارک معتبر و مورد نیاز دقت بیشتری بکنند به طور حتم در پایانه‌ها برای تردد با مشکل  خاصی مواجه نخواهند شد یکی از این موارد داشتن گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار است.

این مقام ارشد انتظامی در ارتباط با تردد اتباع بیگانه ابراز داشت: اتباع سایر کشور‌ها فقط از طریق مرز هوایی جهت زیارت اربعین تردد کنند و امکان عبور آن‌ها از مرز‌های زمینی وجود ندارد در این ارتباط حتی اتباع بیگانه مقیم کشور نیز دارای همین شرایط هستند البته رایزنی‌های فعالی در حال انجام است تا ۵۰ هزار گذرنامه معتبری که برای تعدادی از اتباع بیگانه صادر شده انشاءالله بتوانند با آن تردد کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->