عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خط و نشان مهدی تاج برای صداوسیما+ ویدئو

  • کد خبر: ۱۲۴۷۹۷
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
خط و نشان مهدی تاج برای صداوسیما+ ویدئو
رییس جدید فدراسیون فوتبال در خصوص ماجراهای حق پخش تلویزیونی فوتبال برای صداوسیما خط و نشان کشید.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مهدی تاج در کنفرانس خبری خود در خصوص درگیری میان استقلال و صداوسیما بر سر حق پخش تلویزیونی از طرحش در این خصوص با همکاری فیفا خبر داد و گفت: صدا و سیما به جای دشمنی کردن بیاید با ما جلسه بگذارد. صدا و سیما در حال حاضر توان پرداخت حق پخش را ندارد. روا نیست باشگاهی که از دولت پول می‌گیرد حق پخش هم بگیرد

وی افزود: بزرگترین بدهکار فوتبال شده مهمترین طلبکار فوتبال! فوتبال مانند یک تاکسی شده که ۷۰% مسافرانش را مفتی سوار می‌کند. این فوتبال یک روز تعطیل می‌شود.

صحبت‌های مهدی تاج در خصوص حق پخش تلویزیونی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->