جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت ترافیکی در محور‌های غربی| تردد به مرز‌های شش‌گانه روان است| زائران زمان حضور در عتبات را کاهش دهند

  • کد خبر: ۱۲۵۱۳۹
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲
آخرین وضعیت ترافیکی در محور‌های غربی| تردد به مرز‌های شش‌گانه روان است| زائران زمان حضور در عتبات را کاهش دهند
رئیس پلیس راهور فراجا درباره آخرین وضعیت تردد در محور‌های غربی کشور گفت: تردد در تمام محور‌های منتهی به مرز‌های شش‌گانه روان است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور درباره آخرین وضعیت تردد در محورهای غربی کشور به ویژه مرز‌ مهران ‌اظهار داشت: طبق آخرین گزارش‌های دریافتی فعلا تردد در تمام محورهای منتهی به مرز روان است و مشکل خاصی در این زمینه نداریم.

وی با بیان اینکه مو‌ج برگشت زائران شروع شده است، افزود: شب‌ گذشته 46 درصد موج برگشت داشتیم و خوشبختانه زائران ‌مدیریت زمان سفر ‌داشته‌اند و برگشت خود را به روزهای پایانی موکول نکرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از هم‌وطنان با ‌خودروی شخصی به مرزها رفته‌اند، تاکید کرد: با این حال فقط در مرز مهران به‌ 3500 دستگاه اتوبو‌س برای برگشت زائران ‌نیاز داریم.

وی با بیان اینکه اگر زائران مدیریت سفر داشته باشند قطعا در روزهای پایانی مراسم برای برگشت مشکل نخواهیم داشت، ادامه داد: طبق اخرین گزارش‌ها‌، در برخی محورها ترافیک نیمه‌سنگین بود اما امروز تردد روان است و محدودیتی ‌نداریم و عبور و مرور به سهولت در حال انجام است.

وی با بیان اینکه طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته از شنبه محور ایلام به مهران یک طرفه خواهد شد و برای ورود به مرز مهران‌ محور ملکشاهی در نظر گرفته شده است، گفت: تمام پیش‌بینی‌ها‌ برای سهولت در برگشت زائران انجام شده و ان‌شالله مشکل خاصی نخواهیم داشت.

‌وی با بیان اینکه برای ورود ا‌توبوس‌ها به مرز مهران ‌مسیر خاص ‌پیش‌بینی شده‌ و مسیر ملکشاهی نیز ‌درنظر گرفته است، گفت: توصیه ما این است که زمان حضور در عتبات را کاهش دهند و ‌زودتر برگردند تا ظرفیت برای کسانی که هنوز نرفته‌اند ایجاد شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->