تعطیلی ۱۴ پارکینگ مسقف، روباز و مکانیزه مشهد در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست
سرخط خبرها

استقرار مجتمع بیت الرضا در مرز چذابه به‌منظور خدمت رسانی به زائران

  • کد خبر: ۱۲۵۱۶۱
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۳
استقرار مجتمع بیت الرضا در مرز چذابه به‌منظور خدمت رسانی به زائران
مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: در پایانه مرزی چذابه، مجتمع بیت‌الرضا در زمینی به‌متراژ ۱۲۵۰ متر توسط ستاد اربعین کشور برای خدمت‌رسانی به زائران به استانداری خراسان اختصاص پیدا کرده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

همتی |شهرآرانیوز، در روز‌های آخر ماه صفر و در آستانه شهادت امام رضا (ع)، بر اساس برآورد‌ها نزدیک به هشت میلیون نفر در بازه زمانی کوتاه برای زیارت بارگاه نورانی رضوی به شهر مقدس مشهد سفر می‌کنند.
یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، صبح امروز در جلسه‌ای که در استانداری برگزار شد، به راه‌اندازی این قرارگاه با کمک دستگاه‌های مربوط و باتوجه‌به کاهش شیوع بیماری کرونا بر لزوم ایجاد این قرارگاه تأکید کرده است.

مدیریت بحران استاندری خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز درباره تمهیدات در نظر گفته شده برای اربعین و قرارگرفتن در آستانه شهادت امام رضا (ع)، گفت: در روز‌های آینده استانداری جلساتی برای تمهیدات در نظر گرفته در این ایام برگزار خواهد کرد. باتوجه‌به اینکه امسال شرایط نسبت به پارسال متفاوت است و حضور حداکثری زائران در مشهد پیش‌بینی می‌شود، نیازمند این هستیم که امکانات ملی هم به کمک استان بیاید و نوع خدمت امسال متفاوت‌تر باشد.

محسن نجات درباره اقدامات انجام‌شده حوزه بحران استان در اربعین و مرز‌های کشور گفت: در پایانه مرزی چذابه مجتمع بیت‌الرضا را ایجاد کردیم که در زمینی در متراز ۱۲۵۰ متر است که توسط ستاد اربعین کشور به استانداری خراسان رضوی اختصاص پیدا کرده است. با کمک خیران این سایت دیوارکشی و کف‌پوشی شد. دو چادر جمعیت هلال احمر نیز در آنجا برپا شده است. در این مجموعه تمام خدمات رفاهی، بهداشتی و فرهنگی در نظر گرفته شده است. پیش‌بینی می‌شود روزانه ۲۵۰ نفر در چادر‌ها اسکان پیدا کنند.
به گفته وی، مدیریت بحران استانداری به‌عنوان عضوی از این ستاد، در حوزه حمل‌ونقل، جاده و امکان اسکان اضطراری کمک خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->