اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال ناوزن به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟
سرخط خبرها

آمار عجیب بازیکنان خارجی شاغل در فوتبال ایران

  • کد خبر: ۱۲۵۱۷۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۶
آمار عجیب بازیکنان خارجی شاغل در فوتبال ایران
تعداد بازیکنان خارجی شاغل در فوتبال ایران بالا رفته است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، لیگ برتر فوتبال کشورمان در حالی شش هفته را پشت سر گذاشته که هنوز تیم‌های مختلف مشغول جذب بازیکن آزاد ایرانی و خارجی هستند. آخرین بازیکن خارجی جذب شده در لیگ ایران هم شیخ دیاباته مهاجم اهل مالی و اسبق استقلال است که با قراردادی یک ساله به پرسپولیس پیوست.

با حضور شیخ دیاباته تعداد بازیکنان خارجی حال حاضر لیگ برتر فوتبال کشورمان به عدد ۳۰ رسید. این در شرایطی است که این تعداد بازیکن از ۱۶ کشور مختلف هستند. بعضی از تیم‌ها از هر چهار ظرفیت بازیکن خارجی خود استفاده کردند و بعضی از تیم‌ها مانند ملوان و نفت مسجدسلیمان هیچ بازیکن خارجی ندارند.

اما نکته جالب در مورد بازیکنان خارجی این فصل، تعداد بازیکنان از کشور‌های مختلف است. تا الان برزیل با ۸ نماینده بیشترین تعداد بازیکنان خارجی را دارد. بعد از برزیل مالی و تاجیکستان با ۳ خارجی در رده دوم هستند. این در شرایطی است که تا سال گذشته هیچ بازیکن تاجیکستانی در لیگ ایران سابقه بازی نداشت. کشور‌های پرتغال، ازبکستان و سودان با دو بازیکن در رده بعدی هستند. هلند، فرانسه، آفریقای جنوبی، کلمبیا، نیجریه، استرالیا، گرجستان، اتریش، عراق و گابن هم هر کدام یک بازیکن در لیگ ایران دارند.

با این وجود به نظر می‌رسد این لیست تا آغاز فصل نقل‌وانتقالات زمستانی فوتبال ایران با بازیکنان آزاد تکمیل‌تر شود و در پنجره زمستانی هم شاهد تغییر در این فهرست باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->