قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | باید به رشد ۸ درصدی برسیم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

گرانی گوشت؛ بازی دو سر باخت برای مصرف‌کننده و دامدار| ۵۰ درصد سود عاید دلالان بازار گوشت قرمز

  • کد خبر: ۱۲۵۶۱۸
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵
گرانی گوشت؛ بازی دو سر باخت برای مصرف‌کننده و دامدار| ۵۰ درصد سود عاید دلالان بازار گوشت قرمز
عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: نصف قیمت پرداختی مصرف کنندگان گوشت به دست دامداران می‌رسد و در مسیر عرضه، دلالان سردخانه داران و قصابی‌ها سود بیشتری را دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، جلال محمودزاده عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس در خصوص اختلاف قیمت غیرمنطقی بین دام زنده و گوشت عرضه شده در قصابی ها، گفت: اختلاف قیمت غیرمنطقی مطرح شده حاصل عملکرد واسطه‌ها در بازار است و دامداران از این مبالغ بهره‌مند نمی‌شوند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس با اشاره به اینکه علی رغم بالا بودن قیمت تمام شده تولید گوشت قرمز برای دامداران به واسطه حذف ارز دولتی واردات نهاده‌های دامی، نصف سود واسطه‌ها نیز به دامداران نمی‌رسد، ادامه داد: دولت و شرکت پشتیبانی امور دام باید دام را از دامداران با احتساب قیمت تمام شده و سود متعارف از دامداران خریداری کند و به دست مصرف کنندگان برساند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: متاسفانه شرکت پشتیبانی امور دام در زمینه خرید دام مازاد دامداران به خوبی عمل نکرده و واسطه‌ها و دلالان دام را در شرایطی که دامداران در زمینه تامین نقدینگی و نهاده‌ها دچار مشکل شده‌اند با قیمت پایین خریداری می‌کنند و به بازار عرضه می‌کند.

محمودزاده با بیان اینکه دامداران طی یک الی دو سال دام را پرورش می‌دهند، اما سود واسطه‌ها با صرف زمان یک ماه بیش از دامداران است، تصریح کرد: نصف قیمت پرداختی مصرف کنندگان گوشت به دست دامداران می‌رسد و در مسیر عرضه، دلالان سردخانه داران و قصابی‌ها سود بیشتری را دریافت می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->