تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

افشای ابعاد جدیدی از افتضاح امنیتی توییتر

  • کد خبر: ۱۲۵۶۸۷
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۴
افشای ابعاد جدیدی از افتضاح امنیتی توییتر
پیتر زاتکو، مدیر امنیت سابق توییتر که حالا به افشاگر این شرکت تبدیل شده، اخیرا به سنا رفته و در برابر نمایندگان ایالات متحده اعلام کرده که فقدان کنترل‌های امنیتی در داخل این شرکت باعث شده آن‌ها نتوانند تشخیص بدهند که نیرو‌های سرویس‌های اطلاعاتی سایر کشور‌ها از جمله چین به عنوان کارمند به این شبکه اجتماعی نفوذ پیدا کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در ابتدای این جلسه که در پیشگاه کمیته قضایی مجلس سنا برگزار شد، سناتور «دیک دوربین» و «چاک گرسلی» بحث ادعا پیرامون تهدیدهای داخلی علیه توییتر از جمله از سوی کارمندان دولت هند را مطرح کردند. زاتکو در پاسخ گفت هند تنها کشوری نیست که نیروهای خود را به داخل این شرکت فرستاده. حداقل یک جاسوس چینی هم به استخدام توییتر درآمده، اما نمی‌دانیم که این شبکه اجتماعی تا چه اندازه از سوی این افراد در معرض خطر قرار گرفته است.

زاتکو همچنین گفت به خاطر فقدان ثبت دسترسی‌ها در سیستم‌های داخلی شرکت، تقریبا محال است که بدانیم کدام کارمند به کدام بخش از داده‌ها دسترسی داشته. در این شرکت، هر هفته هزاران دسترسی غیرمجاز به داده‌ها صورت می‌گیرد ولی نمی‌توان دامنه این دسترسی‌های غیرمجاز را به طور دقیق مشخص کرد.

مدیر امنیت سابق توییتر مدعی است که شکاف‌های امنیتی در داخل این شرکت از جمله سهل‌انگاری در کنترل دسترسی‌ها باعث شده حدود نیمی از ۱۰ هزار کارمند این شبکه اجتماعی بتوانند اطلاعات حساس کاربران را ببینند. این مسئله از آن جهت اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند که ماموران سرویس‌های اطلاعاتی سایر کشورها می‌توانند دسترسی گسترده‌ای به اطلاعات کاربران داشته باشند و هیچ کس متوجه اقدامات آن‌ها نشود.

سناتور گرسلی می‌گوید مدیرعامل توییتر هم برای ادای شهادت در این جلسه دعوت شده بود، اما او دعوت کمیته را رد کرد چون مدعی بود که حضورش می‌تواند بر دادگاه توییتر با ایلان ماسک اثر منفی بگذارد. آقای زاتکو حالا اعلام کرده که حاضر است به‌رغم میل شخصی، به‌صورت تمام و کمال هر آن‌چه می‌داند را اعلام کند تا شاید بالاخره امنیت این شرکت اجتماعی بهبود یابد.

از سوی دیگر، سهام‌داران توییتر سرانجام در یک رای‌گیری معامله فروش ۴۴ میلیارد دلاری این شرکت به ایلان ماسک را تایید کردند. این تاییدیه برای ادامه دادن پرونده دادگاه توییتر علیه ایلان ماسک ضروری بود و حالا به مدیران شرکت اجازه می‌دهد تا با تمام توان در پی اجرای توافق خود باشند.

منبع: اقتصادآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->