آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دو شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند
سرخط خبرها

ستاره های کشتی ایران از امروز روی تشک می روند

  • کد خبر: ۱۲۵۷۵۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰
ستاره های کشتی ایران از امروز روی تشک می روند
بعد از عنوان چهارمی فرنگی‌کاران، آزادکاران قهرمانی جهان را می‌خواهند.

تیم‌ملی کشتی آزاد با امید به کسب عنوان قهرمانی در جهان و ثبت نتیجه‌ای بهتر از سال گذشته، از امروز کارش را در بلگراد آغاز می‌کند. برخلاف کشتی فرنگی که خیلی از کارشناسان از سیستم انتخابی محمد بنا انتقاد داشتند، پژمان درستکار توانست در کشتی آزاد شرایطی را فراهم کند که حتی ستاره‌ها نیز در انتخابی رودررو شرکت کنند و بدون حرف‌و‌حدیث ملی‌پوش شوند.

از تیمی که سال گذشته با نتیجه‌ای درخشان و با اختلاف ناچیز نسبت به آمریکا و روسیه در رتبه سوم جهان ایستاد و سه طلا، سه نقره و یک برنز کسب کرد، امسال هشت نفر در بلگراد حاضر خواهند بود. رضا اطری و محمدحسین محمدیان، نفرات تازه‌وارد تیم نسبت به سال قبل هستند که البته آن‌ها نیز قبلا سابقه حضور در مسابقات جهانی را داشته‌اند.

علیرضا سرلک (۵۷‌کیلو)، رضا اطری (۶۱‌کیلو)، رحمان عموزاد (۶۵‌کیلو)، امیرمحمد یزدانی (۷۰‌کیلو)، یونس امامی (۷۴‌کیلو)، محمد نخودی (۷۹‌کیلو)، حسن یزدانی (۸۶‌کیلو)، کامران قاسمپور (۹۲‌کیلو)، محمدحسین محمدیان (۹۷‌کیلو) و امیرحسین زارع (۱۲۵‌کیلو)، ۱۰ آزادکار اعزامی به بلگراد هستند. عصر روز گذشته مراسم قرعه‌کشی انجام شد و رقبای آزادکاران ایرانی تا رسیدن به فینال مشخص شدند. البته که با‌توجه‌به غیبت روسیه و قدرتی که این کشور در کشتی آزاد دارد، به‌مراتب کار برای رسیدن به فینال و کسب مدال طلا نسبت به سال‌های گذشته راحت‌تر خواهد بود.

در‌این میان بیش از همه مثلث طلایی کشتی آزاد ایران یعنی حسن یزدانی، کامران قاسمپور و امیرحسین زارع مورد‌توجه هستند که سال گذشته نیز توانستند به مدال طلای جهان دست پیدا کنند. البته نفراتی مانند علیرضا سرلک، امیرمحمد یزدانی و محمد نخودی نیز سال گذشته در کمال شگفتی به فینال راه یافتند و در‌نهایت با مدال نقره به ایران بازگشتند.

بی‌شک آمریکا امسال رقیب اصلی ایران برای کسب عنوان قهرمانی خواهد بود و در بیشتر اوزان نیز رقبای اصلی ایرانی‌ها برای رسیدن به مدال طلا، آمریکایی‌ها هستند. از وزن ۸۶‌کیلوگرم که همه بار دیگر منتظر رویارویی حسن یزدانی و دیوید تیلور خواهند بود تا ۹۲‌کیلو و ۹۷‌کیلو که جی‌دن‌کاکس و کایل اسنایدر انتظار رقبای ایرانی خود یعنی کامران قاسمپور و محمدحسین محمدیان را می‌کشند. باتوجه‌به اینکه کشتی فرنگی ایران بدون مدال طلا و با عنوان چهارمی تیمی به کارش پایان داد و مورد انتقاد هم قرار گرفت، گویا حالا تنها‌راه برای خروج از بحران، درخشش آزادکاران ایرانی در بلگراد است.

ایران در کشتی آزاد آخرین‌بار در سال ۲۰۱۳ به عنوان قهرمانی جهان رسیده است و حالا بعد از ۹ سال به‌نظر فراهم می‌آید که بار دیگر توسط پژمان درستکار و شاگردانش، ایران فرصت دارد جام قهرمانی را در بلگراد بالای سر ببرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->