توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تاثیر حریق بندر شهید رجایی خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تاکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا!
سرخط خبرها

جولان دلال‌ها در بازار کالا‌های اساسی| دولت هیچ نظارتی بر شبکه توزیع ندارد

  • کد خبر: ۱۲۶۲۱۲
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱
جولان دلال‌ها در بازار کالا‌های اساسی| دولت هیچ نظارتی بر شبکه توزیع ندارد
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: دولت هیچ نظارتی بر شبکه توزیع کالا‌های اساسی ندارد به همین دلیل دلال‌ها برای خود به راحتی جولان می‌دهند و قیمت کالا‌ها را روز به روز بالا می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز، کمال علی پورخنکداری با اشاره به ادامه گرانی کالا‌های اساسی پس از حذف ارز ترجیحی، گفت: اگرچه گرانی کالا‌های اساسی دلایل مختلفی دارد، اما حذف ارز ترجیحی شوک بزرگی به قیمت‌ها وارد کرد و دولت نتوانست بازار را کنترل کند در حالی که قرار بود صرفا قیمت چند قلم کالا افزایش پیدا کند، اما نه تنها شاهد افزایش قیمت بسیاری از کالا‌ها در ابتدای امر بودیم بلکه این افزایش همچنان ادامه دارد.

نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس با بیان اینکه افزایش قیمت‌های ناشی از حذف ارز ترجیحی برای مردم بسیار سنگین تمام شد و دولت نتوانست کنترلی بر بازار داشته باشد، ادامه داد: موضوع دیگر عدم فعالیت صحیح سازمان تعزیزات است چراکه باید نظارت کامل و جدی بر فعالیت اصناف، تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و بازار داشته باشد، اما متاسفانه این سازمان ضعیف عمل می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود: متاسفانه دولت نیز هیچ نظارتی بر شبکه توزیع ندارد به همین دلیل دلال‌ها برای خود به راحتی جولان می‌دهند و قیمت کالا‌ها را روز به روز بالا می‌برند، بنابراین در شرایطی که هرج و مرج گریبان بازار را گرفته است وزارتخانه‌های مرتبط باید پای کار آمده و کنترل بازار را در دست بگیرند چراکه تنها در این صورت می‌توان بر گرانی‌ها فائق آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->