جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: دوران دفاع‌مقدس عزت‌آفرین و انسان‌ساز بود| اجازه ندهیم دوران دفاع‌مقدس به فراموشی سپرده شود

  • کد خبر: ۱۲۶۴۸۱
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۳
سرلشکر باقری: دوران دفاع‌مقدس عزت‌آفرین و انسان‌ساز بود| اجازه ندهیم دوران دفاع‌مقدس به فراموشی سپرده شود
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح تاکید کرد: نباید اجازه بدهیم دوران دفاع‌مقدس عزت‌آفرین و انسان‌ساز به فراموشی سپرده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه هفته دفاع مقدس، جمعی از فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس و خانواده‌های شهدا، صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در این دیدار با ارائه گزارشی اظهار داشت: عزیزانی که امروز توفیق شرفیابی به محضر شما را پیدا کرده‌اند جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت، خانواده معظم شهیدان و ایثارگران، جانبازان، روحانیون و اقشار مختلف دفاع مقدس هستند.

وی افزود: موجب افتخار است که در گام دوم انقلاب اسلامی و در آستانه چهل و دومین سالگرد دفاع مقدس که تضمین کننده هویت، امنیت، عزت و شکوه ملت ایران بود و مقوم ارزش‌های متعالی انقلاب اسلامی است با هدف تکریم حماسه سازان جهاد و شهادت و بهره گیری از ذخیره دفاع‌مقدس و معرفی سبک زندگی رزمندگان سومین آیین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس را در محضر شما برگزار کنیم.

سرلشکر باقری ادامه داد: جنگ بزرگ تحمیل شده به ملت ایران که با الطاف خداوند و با رهبری امام راحل و خون شهیدان به گنجینه بزرگ و سرمایه‌ای ماندگار برای تداوم تلاش و پیشرفت و عزت کشور تبدیل شد.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: چه بسیاری سختی‌های بزرگ در دوران دفاع مقدس که با اتکا به خدا و مجاهدت‌های خالصانه به پیروزی‌های بزرگ تبدیل شد و شاید یکی از آن‌ها تبدیل بن‌بست شکست به پیروزی با تغییر جنگ کلاسیک به نبرد انقلابی با تاکتیک بومی و و حدت ارتش و سپاه است که نهایتا به آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس و سایر پیروزی‌های بزرگ انجامید. لازم به تاکید است که اعتقاد داریم که امروز بانگاه به درون و اتکا با سرمایه جوانان دانشمند و انقلابی کشور بر اساس ابتکارات برخواسته از دانش و عمل مجاهدانه قطعا تنها مسیر حل مشکلات کنونی کشور و فتح خرمشهر‌های دیگر خواهد بود.

سرلشکر باقری با بیان اینکه حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و بهره گیری از تجارب آن را وظیفه خود می‌دانیم و در این راه از هیچ کوششی برای اعتلای ملت ایران دریغ نخواهیم کرد، گفت: خود را موظف می‌دانیم با همه دلسوزان انقلاب اسلامی گنج دفاع‌مقدس را در راه اعتلای بازدارندگی و عزت و امنیت و استقلال و آرامش ملت ایران به‌کار بگیریم و از هرگونه دروغ و انحراف مصون داشته و اجازه ندهیم که آن دوران عزت‌آفرین و انسان‌ساز به فراموشی سپرده شود.

وی در پایان به ارائه گزارشی درباره اقدامات صورت گرفته از سوی ستادکل نیرو‌های مسلح و بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس در رستای ترویج فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت پرداخت که رشد ۲۴۰ درصدی و چاپ ۲۲۹۶ عنوان کتاب، تشکیل ۴۷۷ ستاد بزرگداشت و برگزاری ۱۰ هزار ساعت خاطره گویی از مهمترین آن‌ها بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->