غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: دوران دفاع‌مقدس عزت‌آفرین و انسان‌ساز بود| اجازه ندهیم دوران دفاع‌مقدس به فراموشی سپرده شود

  • کد خبر: ۱۲۶۴۸۱
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۳
سرلشکر باقری: دوران دفاع‌مقدس عزت‌آفرین و انسان‌ساز بود| اجازه ندهیم دوران دفاع‌مقدس به فراموشی سپرده شود
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح تاکید کرد: نباید اجازه بدهیم دوران دفاع‌مقدس عزت‌آفرین و انسان‌ساز به فراموشی سپرده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه هفته دفاع مقدس، جمعی از فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس و خانواده‌های شهدا، صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در این دیدار با ارائه گزارشی اظهار داشت: عزیزانی که امروز توفیق شرفیابی به محضر شما را پیدا کرده‌اند جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت، خانواده معظم شهیدان و ایثارگران، جانبازان، روحانیون و اقشار مختلف دفاع مقدس هستند.

وی افزود: موجب افتخار است که در گام دوم انقلاب اسلامی و در آستانه چهل و دومین سالگرد دفاع مقدس که تضمین کننده هویت، امنیت، عزت و شکوه ملت ایران بود و مقوم ارزش‌های متعالی انقلاب اسلامی است با هدف تکریم حماسه سازان جهاد و شهادت و بهره گیری از ذخیره دفاع‌مقدس و معرفی سبک زندگی رزمندگان سومین آیین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس را در محضر شما برگزار کنیم.

سرلشکر باقری ادامه داد: جنگ بزرگ تحمیل شده به ملت ایران که با الطاف خداوند و با رهبری امام راحل و خون شهیدان به گنجینه بزرگ و سرمایه‌ای ماندگار برای تداوم تلاش و پیشرفت و عزت کشور تبدیل شد.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: چه بسیاری سختی‌های بزرگ در دوران دفاع مقدس که با اتکا به خدا و مجاهدت‌های خالصانه به پیروزی‌های بزرگ تبدیل شد و شاید یکی از آن‌ها تبدیل بن‌بست شکست به پیروزی با تغییر جنگ کلاسیک به نبرد انقلابی با تاکتیک بومی و و حدت ارتش و سپاه است که نهایتا به آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس و سایر پیروزی‌های بزرگ انجامید. لازم به تاکید است که اعتقاد داریم که امروز بانگاه به درون و اتکا با سرمایه جوانان دانشمند و انقلابی کشور بر اساس ابتکارات برخواسته از دانش و عمل مجاهدانه قطعا تنها مسیر حل مشکلات کنونی کشور و فتح خرمشهر‌های دیگر خواهد بود.

سرلشکر باقری با بیان اینکه حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و بهره گیری از تجارب آن را وظیفه خود می‌دانیم و در این راه از هیچ کوششی برای اعتلای ملت ایران دریغ نخواهیم کرد، گفت: خود را موظف می‌دانیم با همه دلسوزان انقلاب اسلامی گنج دفاع‌مقدس را در راه اعتلای بازدارندگی و عزت و امنیت و استقلال و آرامش ملت ایران به‌کار بگیریم و از هرگونه دروغ و انحراف مصون داشته و اجازه ندهیم که آن دوران عزت‌آفرین و انسان‌ساز به فراموشی سپرده شود.

وی در پایان به ارائه گزارشی درباره اقدامات صورت گرفته از سوی ستادکل نیرو‌های مسلح و بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس در رستای ترویج فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت پرداخت که رشد ۲۴۰ درصدی و چاپ ۲۲۹۶ عنوان کتاب، تشکیل ۴۷۷ ستاد بزرگداشت و برگزاری ۱۰ هزار ساعت خاطره گویی از مهمترین آن‌ها بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->