ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

اخبار وزیر ارشاد از اصلاح گشت امنیت اخلاقی| جلسات شورای عالی سینما به‌زودی تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۶۴۸۹
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
اخبار وزیر ارشاد از اصلاح گشت امنیت اخلاقی| جلسات شورای عالی سینما به‌زودی تشکیل می‌شود
وزیر ارشاد از اعلام احکام اعضای شورای عالی سینما و برگزاری جلسات آن به ریاست رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد صبح امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: امروز احکام شورای عالی سینما توسط آقای دکتر مخبر اعلام شد و ان‌شاءالله جلسه آن را در اسرع وقت برگزار می‌کنیم. مقرر شده که جلسات این شورا به ریاست رییس‌جمهور برگزار شود.  

وی با اشاره به راهپیمایی اربعین امسال افزود: از دستگاه‌هایی که با موضوع اربعین همراه شدند تشکر می‌کنیم و بخش مهمی از کار در وزارت ارشاد و سازمان حج و زیارت در ایران و به ویژه در عراق انجام گرفت. این کار پر حجم با تشکیل کمیته‌های مخالفت در عراق دنبال شد.

اسماعیلی ادامه داد: ان‌شاءالله در مهرماه جلسه شورای ملی زیارت را برگزار کرده و برنامه‌ها برای اربعین سال آینده را در نظر می‌گیریم.

وزیر ارشاد در پاسخ به سئوالی درباره اخرین مهلت پیوستن به پنجره خدمات الکترونیک گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد جزو موفق‌ترین دستگاه‌ها برای پیوستن به این درگاه بوده است. پیش‌بینی دولت وارد شدن دستگاه‌ها تا پایان تابستان بود و ان شاءالله در مدت بعدی این اتفاق خواهد افتاد.

وی در واکنش به درگذشت «مهسا امینی» توضیح داد: امروز در یادداشت خود در روزنامه ایران کاملاً به این موضوع اشاره کردم. همه ما از اتفاق تلخ برای این دختر کرد عزیز ناراحت هستیم و گویی برای یک عضو خانواده ما این اتفاق افتاده است. وزارت کشور و نیروی انتظامی مشغول بررسی کامل هستند و هر گزارش دقیق واصله مبنای تصمیم گیری خواهد بود.

اسماعیلی از مردم عزیز ایران که به این اتفاق به عنوان یک حادثه واکنش نشان دادند، تشکر کرد و گفت: این به معنای روحیه زنده بودن جامعه ایران و وحدت ملی است. ما در شادی‌ها و ناراحتی‌ها کنار هم هستیم. همانطور که یک کشتی‌گیر ما پیروز می‌شود همه ما فریاد شادی سر می‌دهیم، در این مواقع هم همه ما ناراحت می‌شویم، اما باید مراقب باشیم افراد مخالف آن را به مسائل دیگر تسری ندهند.

وزیر ارشاد ادامه داد: اتفاقاتی که رخ می‌دهد و عده اندکی تلاش می‌کنند وحدت ملی ما را نشانه بگیرند که یادگار شهدا و حاج قاسم عزیز است و این‌ها نباید آسیب ببیند. نظام اسلامی در مواجهه با آن‌ها اقدامات لازم را انجام خواهد داد و این روز‌ها خواهد گذشت و ملت ایران مانند همیشه به مسیر خود ادامه خواهند داد.

اسماعیلی همچنین در پاسخ به سئوالی پیرامون اصلاح گشت امنیت اخلاقی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در ماه‌های قبل و پیش از اتفاقات اخیر به موضوع پلیس امنیت اخلاقی ورود کرده و مصوبات خوبی برای شیوه جدید این موضوع دارد که تقریبا در مسیر ابلاغ نهایی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->