پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود
سرخط خبرها

اخبار وزیر ارشاد از اصلاح گشت امنیت اخلاقی| جلسات شورای عالی سینما به‌زودی تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۶۴۸۹
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
اخبار وزیر ارشاد از اصلاح گشت امنیت اخلاقی| جلسات شورای عالی سینما به‌زودی تشکیل می‌شود
وزیر ارشاد از اعلام احکام اعضای شورای عالی سینما و برگزاری جلسات آن به ریاست رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد صبح امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: امروز احکام شورای عالی سینما توسط آقای دکتر مخبر اعلام شد و ان‌شاءالله جلسه آن را در اسرع وقت برگزار می‌کنیم. مقرر شده که جلسات این شورا به ریاست رییس‌جمهور برگزار شود.  

وی با اشاره به راهپیمایی اربعین امسال افزود: از دستگاه‌هایی که با موضوع اربعین همراه شدند تشکر می‌کنیم و بخش مهمی از کار در وزارت ارشاد و سازمان حج و زیارت در ایران و به ویژه در عراق انجام گرفت. این کار پر حجم با تشکیل کمیته‌های مخالفت در عراق دنبال شد.

اسماعیلی ادامه داد: ان‌شاءالله در مهرماه جلسه شورای ملی زیارت را برگزار کرده و برنامه‌ها برای اربعین سال آینده را در نظر می‌گیریم.

وزیر ارشاد در پاسخ به سئوالی درباره اخرین مهلت پیوستن به پنجره خدمات الکترونیک گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد جزو موفق‌ترین دستگاه‌ها برای پیوستن به این درگاه بوده است. پیش‌بینی دولت وارد شدن دستگاه‌ها تا پایان تابستان بود و ان شاءالله در مدت بعدی این اتفاق خواهد افتاد.

وی در واکنش به درگذشت «مهسا امینی» توضیح داد: امروز در یادداشت خود در روزنامه ایران کاملاً به این موضوع اشاره کردم. همه ما از اتفاق تلخ برای این دختر کرد عزیز ناراحت هستیم و گویی برای یک عضو خانواده ما این اتفاق افتاده است. وزارت کشور و نیروی انتظامی مشغول بررسی کامل هستند و هر گزارش دقیق واصله مبنای تصمیم گیری خواهد بود.

اسماعیلی از مردم عزیز ایران که به این اتفاق به عنوان یک حادثه واکنش نشان دادند، تشکر کرد و گفت: این به معنای روحیه زنده بودن جامعه ایران و وحدت ملی است. ما در شادی‌ها و ناراحتی‌ها کنار هم هستیم. همانطور که یک کشتی‌گیر ما پیروز می‌شود همه ما فریاد شادی سر می‌دهیم، در این مواقع هم همه ما ناراحت می‌شویم، اما باید مراقب باشیم افراد مخالف آن را به مسائل دیگر تسری ندهند.

وزیر ارشاد ادامه داد: اتفاقاتی که رخ می‌دهد و عده اندکی تلاش می‌کنند وحدت ملی ما را نشانه بگیرند که یادگار شهدا و حاج قاسم عزیز است و این‌ها نباید آسیب ببیند. نظام اسلامی در مواجهه با آن‌ها اقدامات لازم را انجام خواهد داد و این روز‌ها خواهد گذشت و ملت ایران مانند همیشه به مسیر خود ادامه خواهند داد.

اسماعیلی همچنین در پاسخ به سئوالی پیرامون اصلاح گشت امنیت اخلاقی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در ماه‌های قبل و پیش از اتفاقات اخیر به موضوع پلیس امنیت اخلاقی ورود کرده و مصوبات خوبی برای شیوه جدید این موضوع دارد که تقریبا در مسیر ابلاغ نهایی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->