وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مراسم رژه نیرو‌های مسلح در مشهد برگزار شد (۳۱ شهریورماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۶۶۱۱
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
  • ۱
مراسم رژه نیرو‌های مسلح در مشهد برگزار شد (۳۱ شهریورماه ۱۴۰۱)
همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، مراسم رژه نیرو‌های مسلح با حضور یگان‌های برگزیده از نیرو‌های مسلح در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ رضا آذریان، ارشد نظامی قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا در مراسم رژه نیرو‌های مسلح در مشهد گفت: یاد و خاطره حماسه آفرینی رزمندگان، شهدا و خانواده ایشان و یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) را گرامی می‌داریم. فرارسیدن چهل و دومین سالگرد دفاع مقدس را تبریک و تهنیت عرض میکنیم و به تمامی پیشکسوتان درود می‌فرستیم.

 

تعداد بازدید : 1414

 

وی با بیان اینکه دفاع مقدس برای ما و تمام جهان اسلام مهم است، افزود: آنگاه که دشمن برای فروپاشیدن انقلاب نوپای جمهوری اسلامی دست به جنگ برد، همان ابتدا شکست خورد. تدابیر امام عزیز و مردم و تمامی قوای مسلح جمهوری اسلامی سبب شکست دشمن شد. مردم در کنار رزمندگان ۲۸۷۸ روز جنگیدند.

به گفته وی، در ابعاد منطقه‌ای و جهان، تثبیت اقتدار ملی از راه مقاومت و رزم با دشمن، تسلیح کشور با کمک فناوری‌های بومی و... گوشه‌ای از دستاورد‌ها و برکات دفاع مقدس است و همانگونه که گفتیم مقاوم هستیم و قدمی از ولایت عقب نخواهیم نشست.

انشاالله راه را طی می‌کنیم و سنگر‌ها و خاکریز‌ها را فتح می‌کنیم

یعقوب علی نظری با بیان اینکه دفاع، مولفه‌های بسیار دارد و اولین شاخص بسیار مهم آن، اتکا و اتکال به قدرت خداوند متعادل و ظرفیت‌های درونی می‌باشد، افزود: دفاع ما با قدرت مادی شکل نگرفت، بلکه با معنویت و اخلاق  و به برکت اندیشه امام و رهبری ب وجود آمد.

وی خاطرنشان کرد: ما الزامات و مادیات را تنها یک الزام میدانیم. تمام کسانی که دلداده نظام هستند، دارای روح معنوی هستند و دارای اندیشه‌های اسلام ناب هستند و ما می‌توانیم از این اتصال به قدرت الهی برخوردار شویم؛ زیرا صحنه بی بدیل دفاع مقدس، آوردن قدرت الهی بر این سرزمین بود.

به گفته وی، امروز نیرو‌های مسلح ما قدرتمند هستند و روز به روز به شکل کمی و کیفی پیشرفت می‌کنند. بدیهی است که هیچ قدرتی مقابل قدرت الهی و معنوی قوای نظامی ما ایستادگی کند و این مولفه در حد اعلا در ۸ سال دفاع مقدس عملی شد.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: نیروی ما از نظر قدرت میدان و پرورش انسان ها، الگو هستند و این، تابلوی حرکت نیرو‌های مسلح ماست.فرماندهی معظم کل قوا فرمودند که جنگ، گنج است و باید از آن به درستی استخراج کرد و باید نسل جوان ما با بهره گیری از معارف دفاع مقدس، نکات مختلفی را بیاموزند.

به گفته وی، مردم ما در جنگ تحمیلی نقش اصلی را ایفا کردند و نقش برجسته مردم در آن دوران سخت، اما زیبا بر کسی پوشیده نیست.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: حضور مردم در آن ایام بسیار راهنما، اثرگذار و تعیین کننده بود. مردم، مادران و پدران ما براساس اعتقادات خود، فرزندان خویش را عازم جبهه می‌کردند و در پشت جبهه حمایتشان می‌کردند و صبر و استقامت به خرج می‌دادند و در پی شهادت فرزندی، دیگر فرزند دلبند خود را راهی نبرد می‌کردند. در واقع توکل به خدا از بزرگترین الگو‌های دفاع مقدس ما بود.

نظری با بان اینکه امروز الحمدلله نیرو‌های مسلح ما در اوج قدرت هستند؛ هم از معنویت و هم الزامات مادی. دشمن علیرغم میل باطنی، جرئت و توان نبرد با جوانان غیور ما را ندارد، افزود: انشالله که استکبار جهانی در برابر مقاومت ما و تمامی ملل مقاوم اسلامی زانو خواهند زد. آینده روشن و مقدسی مقابل ماست. این نظام بر قلب‌ها حاکمیت دارد. دشمن گمان نکند که اگر اختلافاتی هم وجود دارد، می‌تواند به ما ضربه بزند.انشاالله راه را طی می‌کنیم و سنگر‌ها و خاکریز‌ها را فتح می‌کنیم و به آرمان‌ها و اندیشه‌های والای انقلاب اسلامی دست خواهیم یافت.

گفتنی است ۱۱ یگان نمونه ارشد نظامی و آجا شمال شرق کشور و ۹ یگان نمونه از سپاه امام رضا (ع) به میزبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران رژه رفتند و اعضای شورای تامین استان از این رژه سان دیدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۳
0
1
عالی بود آفرین به این اقتدار وابهت نیروهای مسلح. ایکاش رژه نیرویی به همون ترتیب داخل جایگاه برنامه ریزی میشد.درود برهمه رزمندگان وجان آفرینان نیروهای مسلح
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->