پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل محمدی یاسین سلمانی را نمی خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

شرایط مسی برای ماندن در بارسلونا مشخص شد

  • کد خبر: ۱۲۶۶۹۴
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۴
شرایط مسی برای ماندن در بارسلونا مشخص شد
ال موندو شروطی را که مسی برای ماندن در بارسلونا مطرح کرده بود فاش کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جدایی لیونل مسی از بارسلونا بدون سر و صدا نبود و این بازیکن با حواشی زیاد تیمش را ترک کرد. روزنامه اسپانیایی "ال موندو" اسنادی را منتشر کرد که نشان می‌دهد مهاجم آرژانتینی برای امضای قرارداد جدید چه خواسته‌ای از این باشگاه داشته است.

در سال ۲۰۲۱، لیونل مسی از بارسلونا جدا شد؛ سناریویی که سال‌ها غیرممکن تلقی می‌شد و باعث خشم و ناراحتی هواداران کاتالان‌ها شد. تمدید نشدن قرارداد بازیکن آرژانتینی پس از بیش از ۲۰ سال حضور در این باشگاه، ظاهراً به دلیل خواسته‌های این فوق ستاره نیز بوده است که باشگاه نتوانست یا نمی‌خواست آن‌ها را برآورده کند.

روزنامه اسپانیایی ال موندو ایمیل‌هایی را منتشر کرد که گفته می‌شود بین جوزپ ماریا بارتومئو رئیس وقت باشگاه و خورخه مسی پدر و مشاور برنده هفت توپ طلا ارسال شده است. در نتیجه، بارتومئو قرارداد جدیدی را به مسی پیشنهاد داد و مایل به ماندن مسی در این تیم بود.

گفته می‌شود مسی نیز این موضوع را رد نکرد، اما شرط و شروط‌های زیادی داشت که باید رعایت می‌شد. گفته می‌شود که او فقط برای امضای قرارداد، ۱۰ میلیون یورو پاداش می‌خواست. همچنین درخواست سه درصد سود برای بازپرداخت کاهش حقوق در طول دوران کرونا و همچنین تضمین افزایش حقوق در صورت افزایش مالیات در آینده را داشت.

همین شرایط باعث شد تا سران بارسلونا قید تمدید قرارداد با بازیکن خود را بزنند و او راهی پاری سن ژرمن شود.

باشگاه بارسلونا در بیانیه‌ای خشم خود را از افشای عمدی اطلاعات ابراز کرد و از اقدام قانونی علیه ال موندو خبر داد. با این حال باشگاه در مورد محتوای مطالب اعتراضی نکرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->