سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی، پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد
سرخط خبرها

روایت امیرعبداللهیان از پیام آمریکایی‌ها به ایران| بار‌ها در روز‌های اخیر اعلام کردند آماده رسیدن به توافق هستیم

  • کد خبر: ۱۲۶۹۷۵
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳
روایت امیرعبداللهیان از پیام آمریکایی‌ها به ایران| بار‌ها در روز‌های اخیر اعلام کردند آماده رسیدن به توافق هستیم
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: «طرف آمریکایی بار‌ها حتی در این روز‌های اخیر به ما اعلام کرد که دارای اراده لازم برای رسیدن به توافق هستیم و ما به آن‌ها گفتیم پس با واقع بینی حسن نیت خود را نشان دهید.»

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان در گفتگو با خبرنگاران درباره محور دیدار‌های خود با وزرای خارجه دیگر کشور‌ها گفت: گفتگو‌ها و رایزنی‌های ما با دیگر کشور‌ها و آن‌ها با ایران بیشتر حول محور لغو تحریم‌ها بوده است. اینکه ما در نیویورک هستیم، حساسیت را برای طرف‌های خارجی بیشتر می‌کند که چه اتفاقی می‌افتد.

وزیر امور خارجه ادامه داد: تیم ما و همکاران ما در نیویورک با نماینده اتحادیه اروپا و کشور‌های مرتبط با مذاکرات برجام، گفتگو‌هایی را انجام دادند و در گفتگو‌هایی که من نیز با طرف‌های مختلف در دو روز گذشته داشتم، این موضوع از موضوعات اصلی در دستور کار بود.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: در این دیدار‌ها تاکید کردم برای رسیدن به توافق اراده و جدیت لازم را داریم و واقعا اکنون این طرف آمریکایی است که بایستی شجاعت اتخاذ تصمیم را داشته باشد تا بتوانیم از رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار سخن بگوییم.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: طرف آمریکایی بار‌ها حتی در این روز‌های اخیر به ما اعلام کرد که دارای اراده و حسن نیت لازم برای رسیدن به توافق هستیم و ما به آن‌ها گفتیم پس با واقع بینی اراده و حسن نیت خود را نشان دهید و اثبات کنید تا بتوانیم به نقطه توافق برسیم.

امیرعبداللهیان همچنین درباره مجمع عمومی سازمان ملل گفت: نشست امسال با توجه به نگاه به جهان پسا کرونا متمرکز بر راه‌حل‌های تحول آفرین برای مقابله با چالش‌های درهم تنیده بود. عمده جلسات و سخنرانی‌های مقامات از جمله رئیس جمهور کشورمان تاثیرات بسیار مثبتی را داشت و در دیدار با هیات‌ها، بازخورد‌های آن را دریافت می‌کنم.

وزیر امور خارجه ادامه داد: صراحت کلام و توجه رئیس جمهور به موضوع چندجانبه گرایی و انتقاد از اقدامات یکجانبه گرایانه در جهان کنونی مورد توجه جدی طرف‌های اصلی در این نشست قرار گرفته است. دیدار‌های زیادی را رئیس جمهور به رغم حضور کوتاه مدت در نیویورک داشتند که دیدار‌های موثری برای پیگیری موضوعات دو جانبه و مسائل منطقه‌ای و بین المللی بوده است.

وی تصریح کرد: همچنین در روز‌های اخیر با نگاه به دکترین سیاست خارجی متوازن دولت سیزدهم سعی کردیم، دیدار‌هایی را با وزرای خارجه پنج قاره جهان داشته‌ایم تا ضمن پیگیری موضوعات دو جانبه بتوانیم دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران را تببین کنیم.

وزیر امور خارجه همچنین درباره مسئله فلسطین گفت: روز شنبه در چارچوب نشست کمیته فلسطین جنبش عدم تعهد، گزارشی از آخرین تحولات منطقه در این کمیته ارائه شد و در سخنانی مواضع ایران از جمله جنایات رژیم صهیونیستی را تبیین کردم و راه حل دموکراتیک جمهوری اسلامی ایران مبنی بر برگزاری رفراندم بین همه ساکنان اصلی فلسطین اعم از مسیحی، مسلمان و یهودی را در نشست تشریح کردم.

امیرعبداللهیان در خصوص مقابله با ریزگرد‌ها تصریح کرد: آنچه در مورد ایران تاکنون اتفاق افتاده و نشست‌های اصلی سازمان ملل، موضوع مقابله با گرد و غبار را در کمیته دوم پیگیری کردیم و در چارچوب گروه ۷۷ نیز این موضوع مورد پیگیری قرار گرفت.

وزیر امور خارجه اعلام کرد: در حال تلاش هستیم که دومین نشست بین‌المللی مبارزه با پدیده گرد و غبار را در آینده در تهران برگزار و میزبانی آن را داشته باشیم. گروه ۷۷ متشکل از ۱۳۴ کشور است که در اقدام دیگری نیز از مذاکرات ایران برای لغو تحریم‌ها و مواضع هسته‌ای صلح آمیز ایران قویا حمایت کرد که اتفاق مهمی بود که در حرکتی جمعی رخ داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->