شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد مجروح شدن ۸ غیرنظامی در پی حملات آمریکا به یک منطقه مسکونی در پایتخت یمن (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد پیام تسلیت و همدردی امیر قطر با رئیس جمهور در پی انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد، گم‌شده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است
سرخط خبرها

حج؛ تجلی اخلاق، برادری و گذشت

  • کد خبر: ۱۲۷۲
  • ۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۲
حج؛ تجلی اخلاق، برادری و گذشت
رهبر انقلاب با انتقاد از برداشت‌های نادرست از حج، ابعاد سیاسی آن را تشریح کردند

حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز گذشته در دیدار دست‌اندرکاران و کارگزاران حج، فریضه حج را مجموعه‌ای استثنایی و ممتاز از ارزش‌های مورد تمجید اسلام خواندند و با اشاره به وجود مفاهیم سیاسی ضرور‌‌ نظیر وحدت، دفاع از مظلومان و برائت از مشرکان در حج، تأکید کردند: هر حاجی ایرانی باید با رفتار و گفتار و متانت خود، به ملیت، هویت و جمهوری اسلامی ایران آبرو ببخشد.در این دیدار که در آستانه آغاز اعزام زائران بیت‌ا...الحرام انجام شد، رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وجوه مختلف حج، افزودند: در حج در کنار مظاهر معنوی، شاهد مظاهر حیات اجتماعی اسلام همچون «وحدت، برادری و یک‌رنگی»، «تجمع مردمی در عرفات، مشعرالحرام و منا» و «تحرک و طواف و سعی» هستیم و هم‌زمان با این مظاهر برجسته، تجلی باشکوهی از «اخلاق، برادری و گذشت» به نمایش درمی‌آید.
ایشان «ابعاد سیاسی حج» را یکی دیگر از ویژگی‌های این فریضه استثنایی برشمردند و تأکید کردند: اینکه برخی می‌گویند حج را سیاسی نکنید‌ سخن نادرستی است زیرا ابعاد سیاسی حج مطابق با خواسته و دستورات اسلام است.رهبر انقلاب افزودند: وحدت، حمایت از مظلومان همچون ملت فلسطین و مردم یمن، و یا برائت از مشرکان، همه، اموری سیاسی و مطابق تعالیم اسلام هستند. بنابراین ابعاد سیاسی حج، همان تکلیف دینی و عبادت است.
آیت‌ا... خامنه‌ای خاطرنشان کردند: برائت از مشرکان یک فریضه اسلامی و یک کار لازم است. به همین دلیل ما اصرار داریم که این موضوع هر سال، به بهترین وجه انجام شود.
ایشان تأکید کردند: در کنار حرکات سیاسی دینی، اقدامات سیاسی غیردینی و شیطانی هم وجود دارد، همانند اینکه بگویند در حج به آمریکا اعتراض نکنید و یا از مشرکان ابراز برائت نکنید.
آیت‌ا... خامنه‌ای با تأکید بر اینکه دولت سعودی وظایف سنگینی برای «تأمین امنیت زائران بدون امنیتی کردن محیط و حفظ حرمت و کرامت حجاج» بر عهده دارد افزودند: حجاج باید با بهره‌گیری از فرصت کم‌نظیر و مغتنم حج و توجه به ابعاد اجتماعی، سیاسی و اخلاقی آن، شأن یک مؤمن قدردان حج ابراهیمی را رعایت کنند.رهبر انقلاب با اشاره به دشمنی عمیق آمریکا و دیگر مستکبران با حقایق اسلامی افزودند: تهاجم وحشیانه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی زورگویان جهانی به ملت‌های مسلمان نشان‌دهنده عمق خصومت آنان با معارف اسلامی است.ایشان حقایق و معارف اسلام را ضد منش ظالمانه مستکبران خواندند و افزودند: پایبندی جوامع اسلامی به مبانی و شریعت اسلام و تسلیم نشدن آن‌ها در مقابل زورگویی‌ها، مایه پیروزی و پیشرفت و صلاح و نجات امت اسلامی خواهد بود.
آیت‌ا... خامنه‌ای در همین زمینه خاطرنشان کردند: در داخل کشور نیز هرجا و در مورد هر مسئله‌ای، به مبانی و حدود اسلامی بیشتر پایبند بوده‌ایم، یاری خداوند بیشتر شامل حال ما شده است و هرجا از این مفاهیم غفلت کرده‌ایم، چوب غفلت خود را خورده‌ایم.
رهبر انقلاب تحقق آینده‌ای توأم با پیشرفت و عزت مسلمانان را نیازمند تلاش و مجاهدت و همکاری خواندند و تأکید کردند: به فضل الهی، دشمنان وحشی و درنده ملت ایران و امت اسلامی سرانجام مجبور می‌شوند در مقابل اسلام زانو به زمین بزنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->