راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

نحوه درخواست معافیت تحصیلی برای پذیرفته شدگان در کنکور

  • کد خبر: ۱۲۷۲۶۹
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
نحوه درخواست معافیت تحصیلی برای پذیرفته شدگان در کنکور
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا نحوه درخواست معافیت تحصیلی برای مشمولان پذیرفته شده در دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار تقی مهری درباره آن‌دسته از مشمولان سربازی که امسال در کنکور پذیرفته شده و قصد ورود به دانشگاه را دارند، گفت: براساس قانون کسانی که به سن ۱۸ سال می‌رسند باید نسبت به تعیین تکلیف وضعیت سربازی خود اقدام کنند و بر این اساس این افراد یا باید به خدمت سربازی بروند، یا اگر مشمول انواع معافیت هستند از آن استفاده کرده و کارت معافیت دریافت کنند. قانون به این افراد همچنین فرصت داده که ادامه تحصیل دهند و در همین راستا کسانی که در دانشگاه قبول شوند می‌توانند تا مقطع دکترا به تحصیل خود ادامه داده و در واقع از معافیت موقت تحصیلی بهره‌مند شوند. البته این افراد باید به سال‌های مجاز برای تحصیل در هر مقطع تحصیلی و دیگر مقررات مربوطه توجه کافی را داشته باشند.

وی درباره مشمولانی که اقدام به اخذ مدرک دیپلم کرده‌ و قصد ادامه تحصیل ندارند نیز گفت: همانطور که گفتم سن اعزام به سربازی 18 سالگی است، بنابراین کسانی که قصد ادامه تحصیل ندارند باید ظرف حداکثر ۱۲ ماه پس از دریافت دیپلم برگه اعزام به خدمت سربازی را دریافت کنند در غیر این‌صورت وارد غیبت می‌شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا افزود: افرادی که امسال دیپلم گرفتند تا پایان شهریور سال ۱۴۰۲ فرصت دارند که تحصیل و در کنکور شرکت کنند اما کسانی که در سال ۱۴۰۰ دیپلم گرفته و امسال هم در کنکور قبول نشدند باید خدمت سربازی خود را تعیین و تکلیف کنند.

مهری درباره نحوه درخواست معافیت تحصیلی از سازمان وظیفه عمومی نیز گفت:‌ تمام افرادی که در کنکور قبول شده‌اند می‌توانند در خواست معافیت تحصیلی را به صورت اینترنتی از طریق سامانه سخا یا نرم‌افزار پلیس من ثبت کنند، این درخواست بررسی شده و در نهایت به صورت خودکار و سامانه‌ای از سوی سازمان وظیفه عمومی فراجا به دانشگاه مربوطه ارسال می‌شود.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره افرادی که امکان دسترسی به این دو سامانه برایشان فراهم نیست، هم گفت:‌ افرادی که نمی‌توانند از طریق نرم‌افزار پلیس من یا سایت سخا درخواست تحصیلی خود را ثبت کنند می‌توانند به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند و از این طریق درخواست خود را ثبت کنند.

مهری همچنین به تمامی مشمولان سربازی توصیه کرد که نسبت به تعیین تکلیف وضعیت سربازی خود پیش از آنکه وارد غیبت شوند، اقدام کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->