سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است
سرخط خبرها

معاون آموزش ارتش: سربازان مانند کارمندان حقوق دریافت می‌کنند| سربازان متاهل و مناطق کم‌برخوردار چقدر دریافتی دارند؟

  • کد خبر: ۱۲۷۲۸۸
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
معاون آموزش ارتش: سربازان مانند کارمندان حقوق دریافت می‌کنند| سربازان متاهل و مناطق کم‌برخوردار چقدر دریافتی دارند؟
معاون تربیت و آموزش ارتش گفت: اکنون سربازان نیز مانند کارمندان حقوق دریافت کنند به طوری که سربازان با شرایط خدمت در مناطق کمتر برخوردار و متاهل حدود ۱۰ الی ۱۲ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ علیرضا شیخ، معاون تربیت و آموزش ارتش در برنامه صبحگاهی "صبح پارسی" شبکه جام جم گفت: هر کشوری قانونی برای سربازی دارد تا در دفاع از کشور نیروی لازم دفاعی را مهیا کند؛ در کشور ما نیز فعلا قانون مبنایش  بر آموزش نیروی جوان است تا در راستای  تقویت بازدارندگی و ایجاد ظرفیت و قدرت ملی اقدام کند. در ایران بخشی از عمر  جوانان به سربازی اختصاص داده می‌شود و ما به آن‌ها آموزش‌های لازم برای چگونگی دفاع می‌دهیم. ما مدیون سربازان خود هستیم چرا که آن‌ها مهم‌ترین رکن و عنصر دفاعی برای یک نیروی مسلح نیروی انسانی محور تلقی می‌شوند.

معاون تربیت و آموزش ارتش اظهار کرد: ماموریت ارتش جمهوری اسلامی ایران پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران است، به همین دلیل کلیه  سربازان در هر سطحی طوری تعلیم می‌بینند که پاسخگوی ماموریت محوله باشند در نتیجه نظام آموزشی ما با دیگر بخش‌ها متفاوت است. ما از جنگ با سه کلید واژه علم و هنر و حماسه یاد می‌کنیم  و در فرآیند تربیت و آموزش نیز این مسائل را به سربازان می‌آموزیم. نظام تربیتی ما بر نظام آموزشی اولویت دارد چرا که  معتقدیم مانایی سرباز در عرصه تهدید و خطر به نگرش و باور وی بر می‌گردد تا به آموزش او.

امیر سرتیپ شیخ افزود:  تربیت ما روندی ۲۴ ساعته دارد تا بتوانیم سربازان را به بهترین حالت مناسب با شرایط دفاع از کشور تربیت کنیم. این فرآیند در رفت و برگشت‌های آموزشی شکل می‌گیرد تا افراد افتخار آفرینی، چون صیاد‌ها و بابایی‌ها تقدیم ملت بزرگ ایران عزیز شوند.

معاون تربیت و آموزش ارتش اظهار داشت: ما در تربیت سربازان، رویکردی را درپیش می‌گیریم تا مهارت‌های لازم به افراد آموزش داده شود. از سال ۹۶ به بعد نگاه به سربازی تغییر کرد. هر سرباز باید در این دوران مهارت‌های زندگی و حداقل یک مهارت برای شغل بیاموزد.

امیر سرتیپ شیخ گفت: ایرانیان مشمول خارج از کشور باید شرایط خود را در فراجا اعلام کنند تا از قوانین مرتبط مطلع شوند، اما به صورت کلی این افراد، اگر نخبه باشند می‌توانند در بازه زمانی یک ماهه آموزش‌های لازم را ببینند و سپس در پروژه‌های علمی مهم کشور شرکت کنند. این افراد سربازی خود را در قالب محققان علمی می‌گذرانند و دیگر به صورت سنتی سربازی خود را نمی‌گذرانند. دیگر افراد که نخبه نیستند می‌توانند در حوزه فعالیت خود دوره سربازی را بگذرانند و سابقه کار نیز دریافت کنند.

وی اظهار کرد: اکنون سربازان نیز مانند کارمندان حقوق دریافت کنند به طوری که سربازان با شرایط خدمت در مناطق کمتر بر خوردار و متاهل حدود ۱۰ الی ۱۲ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند.

معاون تربیت و آموزش ارتش افزود: جنگ علمی است که فراگیری آن فرآیند خاص خود را دارد؛ به دنبال این مسئله ما سربازان را به محیط‌های  واقعی کار می‌بریم تا به صورت تخصصی افراد را آموزش دهیم به همین علت آموزش‌های علمی و تخصصی ما بسیار به‌روز و جدید هستند. ما یافته‌های علمی میدانی داریم و این مسئله برای تحیل گران خارجی بسیار خاص و با ارزش است. ما توانسته‌ایم با کسب تجربه از جنگ‌های مختلف و دفاع مقدس خود را به بالا‌ترین سطح آموزشی و تخصصی برسانیم.

امیر سرتیپ شیخ گفت: فناوری‌های نو ظهور در عرصه دفاع سبب شده تا ارتش جمهوری اسلامی پیشگام در حوزه‌های مختلف مانند کوانتوم، هوش مصنوعی و علوم شناختی و سایر علوم  قدرت‌آفرین و شالوده شکن پیشرو باشد. دانشجویان نخبه بسیاری وجود دارند که به بدنه ارتش می‌پیوندند و باعث رشد روز افزون فناوری‌های دفاعی می‌شوند. امروز افتخار ما ارتباط نزدیک با بدنه علمی و دانشگاهی کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->