نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتبال نوجوانان افغانستان و ترکمنستان در کافا (۳ خرداد ۱۴۰۴) دوغارون، میزبان نشست مرزی ایران و افغانستان سرپرست وزارت تجارت طالبان: افغانستان به دنبال تجارت با روسیه و چین با ارز‌های ملی است سفارت افغانستان در تهران فعالیت کنسولی خود را متوقف کرد (۳ خرداد ۱۴۰۴) آمارها درباره مهاجران افغانستانی در ایران چه می‌گویند؟ فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ» قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه سوم خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه یک خرداد ۱۴۰۴) کمیلی: ما برای حفظ مشهد اصیل، به «گلشهر» نیاز داریم | اگر نگران ایران فرهنگی هستیم، باید رونق محله گلشهر برایمان مهم باشد عزم جدی ایران برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان پاکستان و طالبان برای «پیشبرد منافع مشترک» توافق کردند طالبان در تلاش برای نقش آفرینی بیشتر در چابهار قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر صمت از آمادگی ایران برای انتقال دانش فنی معادن به افغانستان خبرداد ایران و افغانستان گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎ دﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻧﻔﺖ ﻭ ﮔﺎﺯ را بررسی می‌کنند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیش میزبان مسابقات فوتسال کافا شد | تیم ملی فوتسال افغانستان به مصاف رقبا می‌رود استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند
سرخط خبرها

ثبت نام بیش از ۶۵۰ هزار دانش آموزان افغانستانی در مدارس ایران

  • کد خبر: ۱۲۷۴۷۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۳
ثبت نام بیش از ۶۵۰ هزار دانش آموزان افغانستانی در مدارس ایران
مهدی وحدانی گفت: بر پایه آمار غیررسمی تا کنون دستکم از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس ایران ثبت نام به عمل آمده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به دنبال صدور برگه‌های سرشماری و رسید‌های آن توسط ادارات دفاتر پیشخوان دولت و کفالت و جلسات متوالی که مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور با اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور داشت، شیوه نامه جدیدی در ادامه شیوه نامه قبلی مربوط به ثبت نام دانش آموزان اتباع افغانستانی در مدارس وابسته به آموزش و پرورش صادر شد.

بر اساس این شیوه نامه، دانش آموزانی که دارای برگه سرشماری هستند و دانش آموزانی که دارای رسید آن هستند می‌توانند در مدارس جمهوری اسلامی ایران ثبت نام کنند.

بر پایه اعلام مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور دانش آموزان اتباعی که دارای برگه‌های سرشماری هستند می‌توانند به صورت مستقیم و آن‌هایی که رسید دارند نیز می‌توانند به صورت موقت ثبت نام خود را انجام دهند.

مهدی وحدانی کارشناس ارشد اتباع و مهاجرین خارجی مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرروش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: این ثبت نام، اما منوط به این است که هر دو گروه در آینده برگه‌های حمایت تحصیلی خود را ارائه کنند و برگه‌های سلامت بهداشت را نیز به تایید مراکز بهداشتی برسانند.

مهدی وحدانی همچنین اعلام کرد: سال گذشته حدود ۵۶۰ هزار دانش آموز اتباع افغانستانی در ایران تحصیل می‌کردند که بعد از وقایع منطقه (تحولات افغانستان در یکسال گذشته)، این تعداد در سال تحصیلی جدید به بیش از ۸۲۰ هزار دانش آموز خواهد رسید.

به گفته مهدی کارشناس ارشد اتباع و مهاجرین خارجی مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش، باتوجه به بخشنامه مذکور هم‌اکنون مدارس ایران در استان‌های مجاز درحال ثبت نام از دانش آموزان اتباع افغانستانی هستند که در طول یکسال گذشته به ایران مهاجرت کرده اند و وزارت آموزش و پرورش درصدد است تا با استفاده از ظرفیت مدارس غیرانتفاعی و غیردولتی بتواند به روند ثبت نامی‌ها سرعت دهد.

مهدی وحدانی در پایان نیز گفت: تاکنون باتوجه به بخشنامه‌ای که در تاریخ دوم مهرماه امسال صادر شده و بر پایه آمار غیررسمی تاکنون دستکم از بیش از ۶۵۰ هزار نفر از دانش آموزان اتباع افغانستانی ثبت نام به عمل آمده که این آمار با پایان ثبت نام دانش آموزان باقی مانده به صورت کامل منتشر خواهد شد.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->