آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

صدر: در روند سیاسی مشارکت نکرده و مذاکره هم نمی‌کنم

  • کد خبر: ۱۲۷۵۴۵
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
صدر: در روند سیاسی مشارکت نکرده و مذاکره هم نمی‌کنم
رهبر جریان صدر همزمان با از سرگیری جلسات پارلمان پس از وقفه دو ماهه بار دیگر بر عدم مشارکت خود در روند سیاسی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این بیانیه در شرایطی صادر شد که تمامی تلاش‌های جریان صدر برای انحلال پارلمان از جمله، حمله به دیوان عالی دادگستری در دو ماه گذشته به ناکامی منجر شد.

در بیانیه مقتدی الصدر آمده است: «وطن مهم‌تر از مناصب، قدرت، سلاح، طرح‌ها و اموال شماست. ما هرگز از وطن بی نیاز نیستیم و هرگز با شما مشارکت نکرده و صلح نمی‌کنیم و مذاکره هم نمی‌‌کنیم».

او تأکید کرد که با فرمول فعلی حاضر به مشارکت نیست و تا زمانی که افراد و سیستم فعلی و قانون اساسی و ساز و کار فعلی حکمفرماست، حاضر به سازش نیست.

پیش از این بیانیه نیز آشوبگران حامی جریان صدر بار دیگر از صبح امروز (چهارشنبه) مقابل منطقه سبز بغداد تجمع کرده و بعد از ظهر امروز همزمان با آغاز جلسه پارلمان، قصد ورود به منطقه سبز را داشتند که با ممانعت نیروهای امنیتی مواجه شدند.

به نوشته وبگاه شفق نیوز، دهها تن از افرادی که حامیان جریان صدر شناخته می‌شوند، از شب گذشته وارد مناطق اطراف منطقه سبز شدند. نیروهای امنیتی نیز اقدام به بستن خیابان‌های منتهی به میدان التحریر کرده و موانع سیمانی کار گذاشتند.

در همین حال پل‌های «الجمهوری» و «السنک» که به منطقه سبز وصل می‌شود نیز مسدود شده و خیابان‌های بغداد شاهد ترافیک سنگینی است.

در اطراف منطقه سبز نیز همزمان با آغاز جلسه پارلمان، میان آشوبگران و نیروهای امنیتی درگیری شدیدی رخ داد. به گفته برخی منابع افراد تجمع کرده همه از حامیان مقتدی الصدر نیستند و برخی از آن‌ها از نخست‌وزیر عراق خط می‌گیرند.

در همین حال در شرایطی که احتمال می‌رفت نمایندگان در پارلمان حضور نیافته و به حد نصاب قانونی نرسید، اما نشست پارلمان عراق ابتدا با حضور ۲۰۳ نماینده آغاز شد اما کم کم بر شمار نمایندگان حاضر در صحن مجلس افزوده شد و طبق اعلام اداره اطلاع‌رسانی پارلمان، ۲۴۰ نماینده در پارلمان حضور یافتند.

شرایط سیاسی عراق از اکتبر سال گذشته میلادی و پس از برگزاری انتخابات پارلمانی متشنج شده و با گذشته یک سال هنوز نخست‌وزیر جدید انتخاب نشده است. حامیان جریان صدر پیش از این نیز در هشتم مرداد ماه با یورش به منطقه سبز وارد صحن پارلمان شده و به مدت دو هفته در داخل و خارج ساختمان پارلمان تحصن کرده بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->