کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روایت امیر صباحی‌فرد از انهدام بیش از ۶۰۰ هواپیمای دشمن در جنگ تحمیلی| نیروی هوایی رژیم بعثی ۳ مرتبه بازسازی شد

  • کد خبر: ۱۲۷۷۴۷
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
روایت امیر صباحی‌فرد از انهدام بیش از ۶۰۰ هواپیمای دشمن در جنگ تحمیلی| نیروی هوایی رژیم بعثی ۳ مرتبه بازسازی شد
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بیش از ۶۰۰ جنگنده دشمن را در طول جنگ ۸ ساله سرنگون کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در خصوص نقش پدافند هوایی در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: نیروی پدافند هوایی ارتش در تمامی عملیات‌های دوران دفاع مقدس حضوری مؤثر و مقتدرانه داشت.

وی ادامه داد: در عملیات والفجر ۸ پدافند هوایی بیش از ۷۰ فروند هواپیمای پیشرفته و به‌روز دشمن بعثی را که بلوک شرق و غرب در اختیارشان گذاشته بود، سرنگون کرد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: این یک واقعیت است که در دوران دفاع مقدس بیش از ۳۰ کشور در مقابل ما ایستاده و دشمن را پشتیبانی می‌کردند چراکه در روز‌های آغازین جنگ تعداد جنگنده‌های رژیم بعثی حدود ۳۵۰ فروند بود، اما در پایان جنگ تحمیلی و با وجود اینکه پدافند هوایی ایران بیش از ۶۰۰ فروند از هواگرد‌های آن‌ها را ساقط کرده بود، تعداد ۹۰۰ فروند از انواع جنگنده‌ها و هواپیما‌ها را در اختیار داشتند.

امیر سرتیپ صباحی‌فرد تصریح کرد: ناوگان هوایی ارتش بعثی در طول دوران دفاع مقدس سه مرتبه به‌طور کامل بازسازی شد و این بیانگر عملکرد مطلوب پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران در آن دوران است.

وی عنوان کرد: وقتی به جنگ‌های امروز نگاه می‌کنیم درمی‌یابیم که به‌طور طبیعی با آغاز یک جنگ فرودگاه‌های کشور‌های درگیر تعطیل و با اخلال در فعالیت مواجه می‌شوند، اما ملت ایران هشت سال جنگید در شرایطی که فرودگاه‌های نظامی و کشوری همواره دایر و فعال بودند.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به اینکه دشمن با هدف قرار دادن نفتکش‌ها در پی آن بود تا اقتصاد جنگ را فلج کند خاطرنشان کرد: رژیم بعثی در آن دوران تمام تلاش خود را کرد که به اقتصاد کشور ما و صادرات نفت لطمه وارد کند و از این طریق کشور را دچار مشکلات اساسی کند، اما نیروی پدافند هوایی ارتش در سراسر کشور به ویژه در جزیره خارک حضور مقتدرانه داشت و اجازه نداد که حتی یک روز صادرات نفت به تعویق بیفتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->