ساعت و تاریخ بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال حذفی| آنجلوتی جبران می‌کند؟ چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد| هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید
سرخط خبرها

اولین کارت زرد لیگ برتر والیبال برای زرینی

  • کد خبر: ۱۲۷۷۹۸
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۹
اولین کارت زرد لیگ برتر والیبال برای زرینی
تیم والیبال پیکان تهران در نخستین مسابقه خود در لیگ برتر والیبال موفق به شکست سه بر یک نماینده تازه وارد اصفهان شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، هفته نخست لیگ برتر والیبال با چهار دیدار در شهر‌های تهران، گرگان، یزد و اصفهان بدون حضور تماشاگران پیگیری می‌شود.
در سومین مسابقه هفته نخست لیگ برتر والیبال، تیم گیتی‌پسند اصفهان در اولین بازی خود در این رقابت‌ها میزبان پیکان تهران پرافتخارترین تیم این مسابقات در سالن مخابرات اصفهان بود.
شاگردان پیمان اکبری در ست نخست ۲۵ بر ۲۲ مغلوب میزبان خود شدند، اما در ست‌های دوم تا چهارم به ترتیب با امتیاز‌های ۲۷ بر ۲۵، ۲۵ بر ۲۲ و ۲۵ بر ۲۱ به پیروزی رسیدند تا سه امتیاز کامل این مسابقه را به دست آورند.
علیرضا قریب و جواد مرآتی به عنوان داور اول و دوم این مسابقه را قضاوت کردند. محمدحسن خوشدل، محمدصادق پشنگ و بهروز جعفری نیز ناظران فنی، ویژه و داوری این دیدار بودند.
این مسابقه که در مدت ۱۴۳ دقیقه برگزار شد، دو کارت زرد داشت که حمزه زرینی از تیم پیکان نخستین کارت زرد مسابقات را دریافت کرد و محمد باقری از تیم گیتی پسند نیز در این دیدار کارت زرد گرفت.
تیم والیبال پیکان با ۱۲ دوره قهرمانی، پرافتخارترین تیم شرکت کننده در این مسابقات است. این تیم شش عنوان نایب قهرمانی و چهار مدال برنز نیز در پرونده کاری خود در این رقابت‌ها دارد. تیم والیبال پیکان عنوان سومی جهان و قهرمانی باشگاه‌های آسیا را نیز در افتخارات خود دارد. پیکان امیدوار است در سال ۱۴۰۱ با کسب سیزدهمین مقام قهرمانی به حسرت هفت ساله خود برای کسب مجدد این عنوان پایان دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->