معاون ترامپ: از اروپا ناامید شدیم واکنش سخنگوی کرملین به گمانه‌زنی‌ها درباره پیشنهاد آمریکا مبنی بر انتقال ذخایر اورانیوم ایران به روسیه وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند گاردین از مخالفت ایران با انتقال ذخایر اورانیوم خود به کشور سوم خبر داد سخنگوی سپاه: وعده صادق‌یک، عملیاتی کاملاً مشروع و قانونی بود روایت حسن روح‌الامین از تشریح تابلوی حضرت حمزه(ع) برای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای + فیلم اژه‌ای: از سرمایه‌گذار و تولیدکننده‌ای که به سبب نوسانات بازار زمین خورده است، باید حمایت کنیم رهبر معظم انقلاب: مسائل کشور را به گفت‌و‌گو‌ها گره نزنیم | به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم، اما به توانایی‌های خودمان خوش‌بین هستیم + عکس قالیباف: باید مدیری که ترک فعل کرده، بازخواست شود | تلفات جاده‌ای نسبت‌به سال گذشته افزایش پیدا کرده است سفیر چین در تهران: پکن قاطعانه با اقدامات آمریکا مخالفت می‌کند | از حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی درباره آتش‌بس ۴۵ روزه در غزه وزرای خارجه ترکیه و آمریکا درباره ایران گفت‌وگو کردند ویتکاف: آمریکا به‌دنبال توقف کامل برنامه هسته‌ای ایران نیست وزرای دفاع ایران و تاجیکستان در تهران دیدار کردند سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط برگزار می‌شود حملات مجدد آمریکا به یمن؛ جزیره کمران در الحدیده بمباران شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ابراز امیدواری بحرین از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آمریکا دوباره به الحدیده یمن حمله کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ مدعی شد: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران همچنان گزینه روی میز است ترامپ: مسئله ایران را حل می‌کنم عارف دستور برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی را صادر کرد «فؤاد حسین»وزیر امور خارجه عراق به تهران می‌آید اتهامات تازه انگلیس علیه ایران امیر سرتیپ امان‌اللهی: گلایه‌های مردم درباره فروشگاه‌های اتکا پیگیری می‌شود اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد+ویدئو مهاجرانی: بالارفتن قیمت دلار، دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند
سرخط خبرها

فراخوان آموزش و پرورش به دستگاه‌ها برای جذب نیرو‌های مامور شده| جذب نیرو‌های غیرمعلم صحت ندارد

  • کد خبر: ۱۲۸۰۶۵
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸
فراخوان آموزش و پرورش به دستگاه‌ها برای جذب نیرو‌های مامور شده| جذب نیرو‌های غیرمعلم صحت ندارد
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس، انتشار خبری مبنی‌بر بخشنامه آموزش و پرورش برای جذب نیرو‌های مازاد سایر دستگاه‌های اجرایی که متقاضی انتقال به آموزش‌وپرورش هستند را خلاف واقع دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اسماعیلی با ارزیابی مثبت از تغییر شیوه آموزش در مدارس از مجازی به حضوری، گفت: ما در دوران کرونا که آموزش حضوری مدارس تعطیل شد خسارت بزرگی را دیدیم چرا که هیچ زمان کنش متقابل بین دانش آموزان و معلم در فضای مجازی شکل نمی‌گیرد بنابراین ارائه خدمات آموزشی باید در کلاس حضوری صورت بگیرد تا تاثیر آموزش مشخص شود که این مهم در سال تحصیلی جدید محقق شد.

نماینده مردم میانه در مجلس، با بیان اینکه نیروی انسانی یکی از مهمترین ارکان تاثیرگذار در آموزش و پرورش است، ادامه داد: ما در سال‌های اخیر در آموزش و پرورش با مشکلاتی مواجه بودیم که یکی از آن‌ها کسری نیروی انسانی است چرا که هر سال تعداد قابل توجهی از معلمان بازنشسته می‌شوند کما اینکه امسال قرار است بیش از ۵۰ هزار نیروی معلم بازنشسته شوند، اما نمی‌توان به این میزان معلم جایگزین کرد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با اشاره به اینکه تمام تلاش ما این بوده است که در جهت ساماندهی نیروی انسانی به آموزش و پرورش کمک کنیم تا کسری نیروی خود را به صورت کاملا علمی تامین کند، یادآور شد: در آموزش و پرورش تعدادی از معلمان با عناوین مختلفی همچون حق‌التدریسی، خریدخدمات و ... یا در قالب طرح‌هایی همچون امین و مهرآفرین فعالیت دارند که باید تعیین تکلیف شوند بنابراین تاکید می‌کنیم که این معلمان باید به سرعت ساماندهی شوند و آموزش و پرورش از این طریق کسری نیروی انسانی خود را در کوتاهترین زمان ممکن تامین کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، در واکنش به انتشار خبری مبنی بر اینکه بخشنامه شهریورماه آموزش و پرورش که آموزش‌وپرورش استان‌ها و زیرمجموعه‌های دیگر این وزارتخانه را مجاز کرد که برای انتقال و جذب نیرو‌های مازاد سایر دستگاه‌های اجرایی که متقاضی انتقال به آموزش‌وپرورش هستند طی  بیست روز از ۲۷  شهریور تا ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱ اقدام کنند، تاکید کرد: آموزش و پرورش برای جذب نیرو‌های خود که به سایر دستگاه‌ها مامور کرده بود فراخوان داد تا از این طریق بخشی از نیاز این وزارتخانه در حوزه تامین نیروی معلم را رفع کند، اما خبر جذب نیرو‌های سایر دستگاه‌ها که معلم نیستند به هیچ وجه صحت ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->