بررسی بخش دوم از بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس شورای اسلامی در دو نوبت صبح و عصر دیدار عراقچی با وزیر خارجه بحرین (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر
سرخط خبرها

مخالف وزیر پیشنهادی کار: برنامه‌های زاهدی‌وفا حتی روی کاغذ هم ضعیف است| وزیر پیشنهادی اهل تعامل با مجلس نیست

  • کد خبر: ۱۲۸۱۵۷
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
مخالف وزیر پیشنهادی کار: برنامه‌های زاهدی‌وفا حتی روی کاغذ هم ضعیف است| وزیر پیشنهادی اهل تعامل با مجلس نیست
نماینده مردم کرج در مجلس با بیان اینکه زاهدی‌وفا اهل تعامل با مجلس نیست، گفت: وزارتخانه تعاون را نمی‌توان به صورت مستقل اداره کرد چرا که امورات بیش از ۴۰ میلیون نفر از اقشار ضعیف جامعه وابسته به این وزارتخانه است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی عسگری در  جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۲ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ما اگر قطعه قطعه شویم اجازه تجزیه ایران عزیز، مقتدر و مستحکم را نخواهیم داد، گفت: ما باید در مجلس صلاحیت وزیر را احراز کنیم یعنی میز وزارت برای هر کسی مناسب نیست؛ در واقع باید یقین پیدا کنیم که فرد معرفی شده شایستگی‌های عمومی، مدیریتی، تخصصی و تجربی لازم را دارد.

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شخصیت حقیقی، فرد و علمی وزیر پیشنهادی قابل احترام است، اما بحث ما احراز صلاحیت است که متأسفانه در بحث تعامل وزرای این دولت با مجلس تجربه خوبی نداریم لذا باید مراقب باشیم این موضوع تکرار نشود هر چند این شبهات مطرح شده درباره ایشان را قضاوت نمی‌کنم، اما این شبهات در حد طرح نیز زیبنده وزیر دولت نخواهد بود.

وی افزود: ما درباره وزارتخانه‌ای تصمیم‌گیری می‌کنیم که وزارتخانه ضعفا و محرومان است، مردمی که هیچ چاره و پناهی ندارند و هیچ جا صدایشان شنیده نمی‌شود ضمن آن که بیش از ۴۰ میلیون نفر از اقشار مهم و عزیز جامعه همچون کارگران و بازنشستگان باید امورات‌شان در این وزارتخانه ساماندهی شود بنابراین این وزارتخانه وزیری می‌خواهد که روحیه تعاملی داشته باشد و از نظر تیپ شخصیتی باید برون‌گرا و تعاملی باشد، اما ما این ویژگی‌ها را در آقای زاهدی وفا ندیدیم چرا که بار‌ها کمیسیون از ایشان دعوت کرده، اما در کمیسیون حاضر نشده و حتی وقت ندادند اعضای کمیسیون به دفترشان بروند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس مطرح کرد: زمانی که شما سرپرست وزارتخانه‌ای هستید فارغ از اینکه می‌خواهید وزیر شوید یا خیر در شرایطی که هر روز بازنشستگان تجمع دارند باید به مجلس بیایید و مشکلات را با تعامل با مجلس حل کنید بنابراین این وزارتخانه نمی‌تواند به طور مستقل مسائل را حل کند و حتما نیاز به تعامل با مجلس و دستگاه‌های دیگر دارد، اما ما چنین روحیه‌ای را در وزیر پیشنهادی نمی‌بینیم.

عسگری تأکید کرد: متأسفانه برنامه‌های ایشان حتی روی کاغذ هم ضعیف است یعنی آقای زاهدی وفا نتوانسته به عنوان کسی که سه ماه سرپرست وزارتخانه مذکور بوده و تمام اطلاعات و مدارک را داشته است حتی بر روی کاغذ برنامه جامعی را ارائه کند؛ این مهم یا ناشی از دست کم گرفتن مجلس است، یا نتوانسته برای وزارتخانه برنامه‌ریزی درست کند لذا وقتی نمی‌تواند حتی روی کاغذ برنامه درستی را پیاده کند چطور می‌تواند در عمل آن را اجرایی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->