قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

دختر جوان برای کشتن پدر قاتل اجیر کرد!

  • کد خبر: ۱۲۸۴۰۰
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱
دختر جوان برای کشتن پدر قاتل اجیر کرد!
دختر جوان که دستور قتل پدرش را صادر کرده و با اجیر کردن یک آدمکش پدرش را کشته بود با حکم قضایی به ۱۵سال زندان محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از سال ۹۲ به دنبال کشته شدن یک مرد میانسال به نام حمید در خانه ویلایی اش در آب باریک ورامین  آغاز شد .

شواهد نشان می داد وی با شلیک ۲ گلوله به کتف و شکمش از پا درآمده است و در ادامه جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و ماموران پلیس برای رازگشایی جنایت به تکاپو افتادند.

در بررسی ها روشن شد قربانی که کارمند دیوان عدالت اداری بود  هدف شلیک گلوله یک ناشناس قرار گرفت و کشته شده است.

 ماموران پلیس در نخستین گام از تحقیقات به پرس و جو از همسر و دختر حمید پرداختند و به اختلاف های دنباله دار آنها پی بردند .

در این میان فاش شد دختر قربانی به نام حنانه دستور قتل پدرش را صادر کرده است .

به این ترتیب یک مجرم سابقه دار به نام بهداد  که چندبار با دخترجوان تماس گرفته بود بازداشت شد و به قتل اعتراف کرد.

 وی گفت: دختر قربانی به من پول داده بود تا پدرش را بکشم.به همین خاطر با اسلحه دو  گلوله به او شلیک کردم و گریختم. این در حالی بود که حنانه مدعی بود دستور کشتن پدرش را نداده و فقط می خواسته او را ادب کند.

ادعای عجیب دختر جوان در ماجرای قتل پدرش

 بهداد و دختر قربانی در دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند .

در آن جلسه اولیای دم درخواست قصاص را مطرح کردند.

 بهداد گفت :سالهاست  خواهرم در یک موسسه آموزشی مدیر است .من به آنجا رفت و آمد داشتم که با حنانه که دوست خواهرم  بود آشنا شدم. او با من درد و دل کرد و گفت از بدرفتاری های پدرش خسته شده و می خواهد او را گوشمالی بدهد.او  به من ۲۰ میلیون تومان پول نقد و 2 النگو طلا به مبلغ ۱۵ میلیون تومان داد تا پدرش را بکشم .

وی ادامه داد: طبق نقشه روزی که پدرش به خانه ویلایی رفته بود  به آنجا رفتم و با شلیک دو گلوله او را کشتم.

 اما دختر جوان منکر معاونت در قتل شد و گفت: پدرم مرد بد رفتاری بود .او همیشه با من و مادرم درگیر بود و با زنان غریبه رابطه پنهانی داشت. او حتی وقتی میخواستم با پسر مورد علاقه ام ازدواج کنم  مخالفت کرد و من با سختی زیاد توانستم با پسر مورد علاقه ام ازدواج کنم . من از رفتارهای پدرم خسته شده بودم و به همین خاطر روزی که به موسسه آموزشی دوستم رفته بودم و با برادر  دوستم روبه رو شدم با او درد و دل کردم و کمک خواستم . اما  من هرگز  به بهداد نگفته بودم پدرم را بکشد.

 در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و بهداد را به قصاص و دختر جوان را به اتهام معاونت در قتل به زندان محکوم کردند .

حکم قصاص بهداد در دیوان عالی کشور مهر  تایید خورد و قطعی شد .اما با توجه به اعتراض حنانه حکم زندان وی شکست و وی بار دیگر در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستاد.

محاکمه دخترجوان به اتهام قتل پدر
 در آن جلسه حنانه که فوق لیسانس دارد در جایگاه متهم ایستاد و گفت: باور کنید من دستور قتل  پدرم را نداده بودم .قبول دارم از بدرفتاری های پدرم خسته بودم  و وقتی میدیدم مادرم را اذیت میکند کلافه میشدم.  به همین خاطر از بهداد خواستم تا او را  گوشمالی دهد .من فقط دو النگو به او دادم تا پدرم را ادب کند. ولی  نمی دانم چرا به دروغ گفته ۲۰ میلیون تومان هم پول نقد به او داده ام. من اتهام معاونت  را قبول ندارم.

 در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک های موجود در پرونده دختر جوان را به 15سال زندان محکوم کردند.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->